Nikkie Plessen is het totaalpakket

Naast het feit dat Nikkie Plessen absoluut een mooie vrouw is, beschikt ze ook nog eens over de brains. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en het ondernemerschap zit in haar bloed.

Het is alweer tien jaar geleden dat ze haar eigen modelabel oprichtte. In 2011 werd NIKKIE gelanceerd en de rest is geschiedenis. Met brandstores in onder andere Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Maastricht en Groningen is ze goed in ons land vertegenwoordigd. Maar daar blijft het niet bij. Het modemerk is internationaal uitgegroeid en heeft zelfs een vestiging in Antwerpen. Ook een label voor kinderkleding (NIK & NIK) is toegevoegd aan haar repertoire en de kledingstukken gaan als warme broodjes over de toonbank.

Dat dit succes haar geen windeieren legt, dat moge duidelijk zijn. Nikkie Plessen is niet voor niks panellid bij het populaire programma Dragons’ Den en haar geschatte vermogen is zo’n 24 miljoen euro. De dame is altijd op zoek naar succes.

En als gezicht van een populair modelabel dien je er zelf ook goed uit te zien. Wanneer je een kijkje neemt op het Instagram-account van Nikkie, dan zie je direct haar gevoel voor mode. In talloze verschillende outfits poseert ze dan ook voor de camera. Zo af en toe verschijnt er ook een vakantiefoto in bikini, waarop je kan zien hoe fit de 36-jarige dame uit Utrecht daadwerkelijk is.

Zie hieronder een aantal foto’s van het Instagram-account van Nikkie Plessen: