De verkoop van zijn villa gaat niet door

Peter Gillis zette zijn luxe grote villa te koop voor zo’n 1,4 miljoen euro. Hoewel hij dacht dat de buit binnen was, bleek later dat het feestje niet doorging. De makelaar liet BekendeBuren weten dat er op de villa een optie was genomen door een aspirant koper. Helaas is deze aspirant koper niet tot kopen overgegaan en dat betekent dat de villa van Peter Gillis nu weer opnieuw de verkoop in moet.

Waarom de aspirant koper niet tot kopen overging is niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat de koper de financiering niet rond kreeg en de villa dus simpelweg niet kon betalen. Dat betekent voor Peter Gillis maar één ding. De Belgische villa gaat opnieuw de verkoop in en dit keer voor een bedrag van €1.395.000 euro.

De villa van Peter Gillis

Voor het mega bedrag van €1.395.000 euro krijg je dan wel een behoorlijke villa met maar liefst 257 vierkante meter woonoppervlakte. De riante villa heeft vijf slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom met luxe badkamer bevindt zich samen met de uitgebreide keuken en het leefgedeelte op de begane grond. Daar vind je verder nog een grote overdekte garage voor meerdere auto’s én een bijkeuken welke je kunt gebruiken voor opbergruimte.

Op de eerste verdieping vind je verder nog vier andere slaapkamers en een badkamer. Er is veel natuurlijk lichtinval in de slaapkamers en prachtig uitzicht over de tuin eromheen door de grote ramen. Ook de badkamer op de eerste verdieping is zeker niet verkeerd. Met het grote bad, de luxe douche en grote ruimte kun je ook hier prima genieten van een warme douche.

Al met al moet het niet moeilijk zijn om hier een koper voor te vinden. De riante villa van Peter Gillis heeft namelijk genoeg luxe en comfort te bieden. Het zal vast niet lang duren voordat een nieuwe geïnteresseerde koper zich meldt.

Bekijk hier het artikel van BekendeBuren voor meer en een link naar de makelaar voor foto’s

Onlangs kocht Peter Gillis een nieuw plekje om heerlijk te vertoeven. Bekijk het kasteel dat hij voor een kleine 5,5 miljoen euro aanschafte.