Het luxe CR7 horloge van de Portugese superster

Cristiano Ronaldo heeft genoeg geld om een klein land te runnen en geeft dat geld ook graag uit. Zo heeft hij onlangs een exclusief horloge bemachtigd van Jacob & Co. Een Chiron ‘CR7’ Tourbillon om precies te zijn.

Dit klokje past qua uiterlijk mooi bij zijn Bugatti Chiron. Volledig bedekt in 232 kleine diamantjes en 109 zwarte saffieren en samen 21 karaats. De W16-motor van de auto is ook verwerkt in het horloge. Het horloge is speciaal voor hem gemaakt en heeft ook zijn initialen CR7 erin verwerkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)


Het horloge past bovendien in een lang rijtje van bijzondere klokken van CR7. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit horloge ter waarde van 2 miljoen dollar? Dit horloge is dan wel ietwat goedkoper, maar met een waarde van 1 miljoen dollar zal zelfs Cristiano Ronaldo even aan de bak moeten. Hoewel… De Portugese stervoetballer verdient alleen al met zijn Instagram-posts talloze miljoenen. Niet vreemd dus dat zelfs zijn zoontje gespot wordt met een horloge waar je zelfs in deze huizenmarkt een flinke vrijstaande woning van kunt halen.

Wat is Jacob & Co.?

Als je geen kenner bent dan is Jacob & Co waarschijnlijk een onbekend merk. Laten we je daarom snel even bijpraten. Het merk is opgericht in 1986 door de Jacob Arabo (vandaar de naam) en komt uit Manhattan in New York City. De populariteit van het merk is onder andere te danken aan de legendarische rapper Notorious B.I.G., hij ontdekte Jacob & Co en begon het aan te raden bij zijn vrienden. Vandaar dat het merk ook heel populair is in de hiphopwereld. Zo zijn er al artiesten zoals P Diddy, Jay-Z, Drake en Big Sean mee gezien. Daarnaast zijn ook popartiesten zoals Madonna, Victoria Beckham en Mariah Carey ermee gespot. Ook actrices zoals Sofia Vergara worden ook vaak gespot met de blinkende horloges van Jacob & Co. Het mag dus duidelijk zijn dat de horloges van Jacob & Co. erg populair zijn.