Rolex GMT Master II voor Cristiano Ronaldo Jr.

Terwijl gewone stervelingen al blij zijn als ze een tweedehands Breitling of Rolex kunnen aanschaffen, is het voor Ronaldo Jr. een heel ander verhaal. De zoon van de beroemde voetballer werd onlangs gespot met een nieuw klokje om zijn pols. Niks vreemds natuurlijk, er zijn meer kinderen van zijn leeftijd die een horloge dragen. Een 11-jarige met een Rolex GMT Master II Diamond Automatic 18kt White Gold is echter iets van een heel andere orde. Het klokje kost namelijk 560.000 dollar (zo’n 477.756 euro).

De bewuste Rolex is gezien de verkoopprijs geen gewone Rolex. Het klokje heeft namelijk een 18kt witgouden kast bezet met diamanten en wordt geleverd met een 18kt witgouden armband, eveneens bezet met diamanten. Daar houdt het overigens niet op. Ook de 18kt witgouden lunette is bezet met de edelsteentjes. Kortom, de jonge Ronaldo Junior kan ermee voor de dag komen.

Of het verstandig is om je zoon een horloge te geven wat duurder is dan een gemiddelde woning laten we even in het midden. Bij de familie Ronaldo speelt geld immers geen rol., gezien zijn nieuwe salaris bij Manchester United. CR7 werd zelf ook gespot met een ander klokje. Dat horloge kost maar liefst 1.2 miljoen euro. Een bedrag van bijna vijf ton aftikken voor een horloge voor je zoon is dus eigenlijk een kleinigheidje voor de Portugese superster.