Cristiano Ronaldo zal zich elke ochtend dat hij in de spiegel kijkt toch maar mooi op zijn borst kloppen. De 36-jarige vedette uit Portugal heeft het helemaal gemaakt in het leven en dat weet hij ook. Hierdoor is het voor hem natuurlijk ook geen enkel probleem om eens lekker geld uit te geven aan een peperduur horloge.

 

Het luxe horloge van Cristiano Ronaldo

Hij droeg het horloge bij aankomst in Manchester na zijn overstap van Juventus. Toepasselijk, want de club waar hij zijn eerste Champions League won heeft als bijnaam The Reds. Ook dit horloge heeft rode accenten. Het is een unieke Franck Muller Round Tourbillon in 18-karaats wit goud met diamanten en robijnen. Bovendien is er slechts één exemplaar van dit horloge op de wereld. Het heeft wel een soort van schoonheid dat het horloge nu toebehoort tot een van de beste voetballers ter wereld. Zo’n bizar horloge hoort nou eenmaal in het bezit te zijn van een uniek persoon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Horlogecollectie van Ronaldo

We schreven al eerder over alle bizarre horloges van Cristiano Ronaldo en ook nu heeft hij dus weer een miljoenenbedrag uitgegeven. Dit is de zoveelste miljoenenaankoop van hem want hij heeft ook de duurste Rolex ooit en een ander horloge van 2 miljoen dollar. De stervoetballer kan het natuurlijk allemaal missen want hij verdient elk jaar een godsvermogen. Toch gaan zijn uitgaven aan horloges wel heel ver. Net als op het veld wil hij daarin de beste zijn. Wat is het toch ook een mannetje hè? Heel veel spijt zal hij er overigens niet van krijgen want veel horloges stijgen alleen maar in waarde, zeker wanneer meneer Ronaldo hem om zijn pols heeft gehad. Voor hem gewoon weer een slimme investering dus.