Het salaris van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is een van de beste voetballers ter wereld en de eerste voetballer die ooit miljardair is geworden. Vanaf 2020 bedraagt ​​zijn salaris $105 miljoen per jaar. Onnodig te zeggen dat hij een rijk man is. En als je zo rijk bent als CR7, kun je genieten van de fijnere dingen in het leven: flamboyante auto’s, luxe vakanties en natuurlijk een verzameling peperdure uurwerken. Oh, en daar komen ook nog eens leuke dames als Georgina Rodriguez op af.

Oogstrelende horlogecollectie van CR7

De horlogecollectie van Ronaldo is al oogstrelend, niet alleen vanwege de omvang maar ook vanwege de exclusiviteit. Zijn stellage bevat niet alleen goederen van Rolex, Jacob & Co., Richard Mille, Hublot, Bulgari en Breguet, veel van hen zijn ook nog eens rijkelijk bedekt met diamanten. Dat geldt ook voor het horloge waar we het nu over gaan hebben. Zijn 1 uit 1 Franck Muller Cintree Tourbillon, ter waarde van $1,5 miljoen. Te zien op de momentopname hieronder. Een ‘subtiele flex’.

View this post on Instagram

Mi amor ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Steeds duurder en gekker

Hier komt ook toch wel de hooggevoelige waarheid van de superrijken naar boven. Kijk hem staan met z’n opvallende Louis Vuitton overhemd, brilletje en die kettingen. Van de rijken van de planneet wordt bijna verwacht dat ze er zo opvallend mogelijk bijlopen, en absurd dure kleding lijkt de standaard. Een Rolex is niet speciaal genoeg meer, dus het moet prijziger. Om bij te blijven, doe je krankzinnige aankopen zoals horloges van Franck Muller.

Horloge van Cristiano Ronaldo

Aan het einde van de dag is het natuurlijk Cristiano Ronaldo’s geld en mag hij ermee doen wat hij wil. Daarnaast doneert hij ook genoeg aan allerlei goede doelen, dus je hoort ons zeker niet klagen. Maar of hij Franck Mullers sprankelende horloge kocht omdat hij hem vet vindt, lijkt ons erg sterk. Meer om te laten zien wat hij zich wel kan verantwoorden en om te pronken met z’n nettowaarde. Zelfde geld overgrens voor de eerder benoemde Rolex.