Reinout en Daniëlle Oerlemans

Daniëlle Oerlemans is van oorsprong en wielrenster, maar hier stopte ze in 1995 definitief mee. Daarna heeft zij een tijdje Studio Sport gepresenteerd op de NOS. In 2003 kwam ze na 3 jaar niet op televisie te zijn geweest terug. Dit keer bij het programma Shownieuws. Verder presenteerde ze het programma ‘Meer dan de vrouw van’. In 2008 trouwde Daniëlle met Reinout Oerlemans. Samen kregen zij vier kinderen: 2 jongens en 2 meisjes.

Reinout Oerlemans werd een Nederlandse bekendheid toen hij de rol van Arnie Alberts aannam in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2001 richtte Reinout zijn productiebedrijf Eyeworks op. Populaire programma’s van het productiebedrijf zijn onder andere: De Bauers, So You Wanna Be a Popstar en de IQ-Test. In 2014 verkocht Oerlemans zijn bedrijf, pakte heel het gezin hun koffers en verkasten ze naar Los Angeles.

Hun nieuwe herenhuis in Beverly Hills

De familie Oerlemans is gevallen voor het nieuwe paleisje. Het kostte ongeveer 19 miljoen dollar, hiervoor krijgen ze een woonoppervlak van 848 vierkante meter, met zes slaapkamers en acht badkamers. De villa kostte in 1998 nog 8,5 miljoen dollar, in 2012 al 14,5 miljoen dollar en nu heeft Reinout Oerlemans het stulpje gekocht voor ruim 19 miljoen dollar.

Misschien is het plan van Reinout wel, om het huis wederom weer in te zetten als een investeringsproject. Daniëlle is namelijk alweer druk aan het klussen, dus wie weet. De locatie van het huis is ook niet mis. De woning is namelijk gelegen tegenover de beruchte Playboy Mansion. Hier leidde de overleden Hugh Hefner zijn buitensporige leven. Het enige wat de woningen van elkaar scheidt is een park. Het huis zit op loopafstand van Rodeo Drive, maar thuisblijven is ook niet de ergste straf. Het huis beschikt namelijk over een tennisveld, een basketbalveld en een heerlijk zwembad.

Wij zijn benieuwd wat Reinout en Daniëlle nou weer van het paleisje maken.

Ben jij benieuwd naar de foto’s van de woning? Zie hier de website van BekendeBuren voor meer foto’s.