The Weeknd koopt de luxe villa van Reinout en Daniëlle Oerlemans

In 2015 kochten Reinout en Daniëlle Oerlemans de villa voor een bedrag van maar liefst 21 miljoen dollar. De riante woning bevindt zich in een van de rijkste wijken in Los Angeles, Bel Air. Sinds het moment van aanschaf is er flink aan de reusachtige woning gewerkt. Maar liefst drie jaar lang vond de renovatie plaats, onder leiding van Daniëlle.

In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling de villa te verkopen. Ze hebben tenslotte jarenlang gewerkt om hun droomwoning te realiseren. Plotseling werden ze benaderd door ingeschakelde makelaars van de wereldbekende artiest uit Canada. In eerste instantie was de familie Oerlemans niet zo happig, maar uiteindelijk hebben ze toch besloten hun luxe villa te verkopen aan de artiest.

Eerder verkocht The Weeknd namelijk zijn villa aan een andere wereldbekende artiest, namelijk Madonna. Hier ontving hij een bedrag van maar liefst 20 miljoen dollar voor. Hij had dus een aardig zakcentje over om te spenderen aan een volgende woning.

Wat heeft de luxe villa in Los Angeles te bieden?

De villa is ruim drieduizend vierkante meter groot, beschikt over negen slaapkamers en is voorzien van alle luxe die je maar kan bedenken. Een tennisbaan, spa met sauna, hamam, zwembaden binnen en buiten, bioscoop, fitnessstudie en muziekstudio. Kortom: niks – maar dan ook echt niks – ontbreekt er aan deze waanzinnige villa in L.A. Maar dat mag je ook wel verwachten bij dat prijskaartje.

Verder kan The Weeknd in de toekomst genieten van een uniek uitzicht, namelijk over de prestigieuze Bel-Air Country Club met golfbaan. Naar verluidt zou The Weeknd een bedrag hebben betaald van maar liefst 70 miljoen dollar (omgerekend zo’n 60 miljoen euro).