De goede films met actrice Scarlett Johansson

Als het aankomt op acteren is Scarlett Johansson één van de actrices waar we het liefste naar kijken. Haar carrière wordt gekenmerkt door veel gerenommeerde films. Denk bijvoorbeeld aan The Other Boleyn Girl en Jojo Rabbit. Ook in Marriage Story was ze niet te missen. Haar rol in die Netflix Original film leverde haar onder andere een nominatie voor Beste Actrice in een hoofdrol op.

Het grote publiek kent haar echter voornamelijk van haar rol als ‘Black Widow’ in de Marvel-films. Onlangs kwam haar ‘eigen’ Marvel-film uit: Black Widow. Daarin wordt het verleden van haar personage uitgediept, mét de nodige actiescènes. Haar filmrollen samen zorgden ervoor dat ze in zowel 2018 en 2019 de best betaalde actrice ter wereld was: een prestatie om behoorlijk trots op te zijn.

De actrice maakt zich hard tegen onrecht

Naast haar vele acteerrollen is Scarlett Johansson ook veel actief als ondersteuner van goede doelen. Zo steunt ze veel organisaties die strijden tegen kanker en was ze één van de vrouwen die aan Time’s Up meewerkte: een organisatie die zich uitsprak tegen discriminatie en (seksuele) intimidatie. Dat ze zich durft uit te spreken tegen onrecht was recent ook uitgebreid in het nieuws. Ze klaagde Disney (die de rechten van de Marvel-films heeft) namelijk aan. Volgens de actrice had Disney over haar rug geprobeerd om meer online abonnees te krijgen en was zij op die manier inkomsten misgelopen.

Baby op komst voor Scarlett Johansson

In de liefde heeft de actrice onder andere gedate met Ryan Reynolds en een Franse zakenman met de naam Romain Dauriac. Met Romain heeft ze een zesjarig dochtertje. Inmiddels is Scarlett Johansson samen met Colin Jost, een comedian. Hij maakte recent bekend dat hij en de actrice ook een kindje verwachten. Met haar aankomende films, goede doelen, rechtszaak én zwangerschap heeft de actrice het de komende tijd dus vast en zeker druk genoeg. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi. Wat ons betreft hoort de actrice dus ongetwijfeld thuis in de lijst van mooiste actrices van dit moment.

Wij selecteerden een aantal foto’s die bewijzen waarom wij fan zijn van Scarlett Johansson: