Sofia trotseert de Walk of Fame als bestbetaalde actrice

We kunnen het er wel allemaal unaniem over eens zijn dat actrice en model Sofia Vergara al jaren de harten van menig man op hol laat slaan. De actrice heeft inmiddels haar 48e levensjaar aangetikt, maar loopt er vandaag de dag nog fantastisch bij.

Na haar Spaanstalige rollen in de Mexicaanse televisieseries Acapulco, Cuerpo y alma en A que no te atreves debuteerde ze in 2002 in haar eerste Amerikaanse film Big Trouble. Naast filmrollen heeft de mooie brunette zich ook weten te verschijnen in de zowel Engels- als Spaanstalige series als The Knights of Prosperity en Amas de casa desesperadas.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sinds september 2009 kan menig Modern Family kijker genieten van Sofia in het personage van Gloria Delgado-Pritchett. Haar talent werd opgemerkt en beloond. Ze werd in 2010, 2011, 2012 en 2013 genomineerd voor een Emmy Award en in zowel 2011, 2012, 2013 en 2014 genomineerd voor een Golden Globe. Voor de rol als Gloria in Modern Family won ze in 2017 een People’s Choice Award. Met een ster op de Hollywood Walk of Fame, is Sofia Vergara een van de meest succesvolle actrices ter wereld. En wat hoort er bij een succesvolle actrice? Juist; een flink salaris.

Het salaris van actrice Sofia Vergara

Over de financiën hoeft actrice Sofia Vergara zich absoluut geen zorgen te maken. De brunette werd onlangs voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot de bestbetaalde tv-actrice ter wereld. Wat de truc is achter het verdienen van een gigantisch salaris? Sofia adviseert vooral niet verlegen te zijn en te onderhandelen. “Wees niet bang om te vragen wat je wil en wat je verdient. Want íémand gaat dat geld verdienen en dan kan jij maar beter zijn. Die gedachte heeft mij altijd geholpen.”

Hoewel een carrière in de showbizz- en entertainment wereld voor de brunette weggelegd lijkt te zijn, waren dit niet altijd haar intenties. Een internationale wereldster worden? Dat had Vergara nooit over durven dromen. Als jonge, alleenstaande moeder wilde ze vooral haar zoon en grote familie onderhouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

De actrice gaf aan onafhankelijk te willen zijn. Sofia Vergara gelooft niet dat geld je helemaal gelukkig kan maken, maar het neemt wel een hoop stress weg waardoor je jezelf op andere dingen kunt focussen. Volgens Forbes zou Sofia vorig jaar een salaris van 43 miljoen dollar in haar zakken hebben mogen steken. Hoewel dit natuurlijk neerkomt op een fantastisch bedrag, geeft de actrice zelf aan er nog een hoop belasting over te moeten betalen.

Krijg jij ook geen genoeg van deze beeldschone latina? Geniet dan nog even verder met de Instagram beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)