Een foto waar we van kunnen genieten

Het is duidelijk dat de schoonheid bij Sofia Vergara in de familie zit. Haar nichtje ziet er namelijk minstens zo knap uit. Daar wordt bewijs van geleverd in de vorm van deze bijzonder fijne foto die op de Instagram prijkt van de 47-jarige actrice.

Sofia Vergara

Sofia Vergara is een Colombiaanse actrice die vooral bekend is geworden door haar rol in de serie Modern Family. Veel mensen kennen haar van haar kenmerkende accent waar ze altijd mee praat. Ze is inmiddels 47 jaar oud maar we kijken altijd nog graag naar haar. Kan jij zien wie Sofia in de foto is, en wie haar nichtje? Voor ons is dat toch nog erg moeilijk. Hieruit blijkt maar weer hoe jong Sofia Vergara er wel niet uit ziet. Ze staat dan ook met recht in het lijstje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar.

Claudia Vergara

Het nichtje van Sofia heet Claudia. Zij is minder bekend dan Sofia, maar zeker niet minder knap. Als zij op dezelfde manier oud wordt als Sofia kunnen we dus nog wel een tijdje van haar genieten. Op haar Instagram kan je nu in ieder geval genieten van de heerlijkste plaatjes. Wij hebben de beste foto’s van Claudia Vergara geselecteerd:

View this post on Instagram

Mas Miercoles asi😎

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara) on

View this post on Instagram

1, 2 or 3? @makeupartistale

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara) on