Sofia Vergara is het nieuwe gezicht van D&G

Sofia Vergara is niet alleen een van de mooiste actrices ter wereld. Met een jaarinkomen van 44.1 miljoen dollar over 2019 is Sofia Vergara momenteel ook één van ’s werelds best betaalde vrouwen op het witte doek. De enige die meer verdiende afgelopen jaar is Scarlett Johansson. Zij wist 56 miljoen dollar op te strijken. Sofia zal daar niet echt rouwig om zijn. Onlangs maakte ze bekend het nieuwe gezicht van Dolce & Gabbana te zijn. Het Italiaanse modehuis heeft de 48-jarige diva gestrikt om hun campagne voor hun nieuwe ‘Devotion’ tas. Volgens de Italianen belichaamt Sofia Vergara alles waar het merk voor staat: mooi, zonnig en vrouwelijk. Haar glimlach en haar energie geven de nieuwe campagne extra stijl en allure.

Zoek de verschillen

Dat Sofia extreem mooi is weten we dankzij haar rol in Modern Family. Na een periode van tien jaar waarin ze bij onafgebroken op de Amerikaanse televisie te zien was, keert ze terug naar haar oude vak en gaat ze weer model zijn. Haar leeftijd is daarbij geen enkele belemmering. Onlangs poseerde ze nog met haar 20 jaar jongere nichtje en wat het de vraag welke billen bij wie horen. Oordeel zelf maar.

Schoonheid vergaat niet

Het moge duidelijk zijn dat schoonheid niet vergaat en dat wordt nog duidelijker bij het zien van de foto’s uit de begintijd van haar carrière. Pas dan zie je dat schoonheid zeker niet iets is wat vergankelijk is, maar juist blijft.