De dochter van Paul Scholes speelt netbal

Waar vader Paul Scholes ongelofelijk goed is in voetballen heeft zijn dochter weer hele andere talenten. Alicia Scholes is namelijk een opkomend talent in de nog vrij onbekende sport (in Nederland), namelijk netbal. Even een kleine uitleg over de sport. Kort gezegd: netbal is eigenlijk hetzelfde als korfbal ,maar dan net iets anders. Korfbal is nagemaakt van netbal en het enige grote verschil is, is dat netbal voor vrouwen is en korfbal is een uniseks sport. Alicia is dus niet net zoals haar vader verliefd op voetbal. Wel zegt Alicia dat de familie Scholes de meest competitieve familie is van de hele wereld en dat zelfs bij spelletjes aan tafel iedereen moet winnen.

Alicia Scholes is populair op Instagram

Buiten netbal is Alicia ook nog is heel goed in het maken van Instagram foto’s maken, al is het met haar uiterlijk heel moeilijk om niet aantrekkelijk over te komen op foto’s. Het komt ook niet als een verrassing dat de 20 jarige dame maar liefst 47 duizend volgers heeft op Instagram. Dit komt natuurlijk deels ook door haar vaders bekendheid maar mensen gaan niet volgen als ze haar niet mooi zouden vinden, dus dat is al een pluspunt. Buiten Instagram heeft Alicia ook nog een aantal YouTube-video’s op het internet staan.

Ze organiseerde een verboden feestje

Met de overgang van 2020 naar 2021 hadden Alicia en haar broer het geweldige idee om een Nieuwjaarsfeest te geven. Ze hadden echter niet zo goed rekening gehouden met het feit dat dat niet was toegestaan op dat moment.Ā Allebei hadden ze foto’s op social media geplaatst waar te zien was dat ze zich niet aan de anderhalve meter regel hielden. De buren waren ook niet blij met het feest, later die avond heeft de politie het feest afgebroken en Paul Scholes als huiseigenaar ondervraagd over de acties van zijn kinderen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en hebben beide kinderen de foto’s van het feest verwijderd.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van Alicia:

Dat voetballers vaak omgaan met mooie vrouwen, dat is geen geheim. Dit zorgt er vaak voor dat de goede genen bij elkaar komen. Het resultaat: knappe dochters van bekende voetballers.