Veel bekende voetballers hebben knappe dochters

De dochters van twee Braziliaanse legendes die schitterden op het WK 1994, een topless model van een voormalig Chelsea speler en natuurlijk ook een dochters van wereldspelers afkomstig uit onze eigen land; Wij selecteerden een aantal knappe voetbal dochters:

Estelle Bergkamp

De dochter van Dennis Bergkamp is van uitzonderlijke schoonheid en net als haar vader de perfecte 10. Estelle Bergkamp is bovendien in het voetbalwereldje gebleven want ze is de vriendin van Donny van de Beek. De voormalig Ajacied is inmiddels actief voor Manchester United en daar zal Estelle Bergkamp hem goed wegwijs kunnen maken. Ze is namelijk opgegroeid in Engeland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp)

Jade Leboeuf

Kennen jullie Frank Leboeuf nog? Deze Fransman speelde jarenlang in de verdediging van Chelsea en is daar een echte clublegende. Zijn dochter Jade Leboeuf beschikt echter ook over heel wat talenten. De bloedmooie dochter is zo’n 30 jaar oud en was te zien in topless fotoshoots. Hieronder geniet je van een wat minder pikante foto van haar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade 🤍 (@jade_leboeuf)

Danielle Favatto

Danielle is de dochter van de legendarische Braziliaanse spits Romario. De Braziliaanse schone voorziet haar 255.000 volgers op Instagram van allerlei zomerse foto’s zoals je hieronder kunt zien. Geen straf om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danielle Favatto (@dadafavatto)

Stephannie Oliveira

Een andere dochter van een Braziliaanse voetballegende is Stephannie Oliveira. Samen met Romario speelde haar vader Bebeto een grote rol op het WK 1994. Stephannie zelf is rond de 30 jaar en een actrice en muzikant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steph Olive ♡ (@stepholive)

Demi de Boer

En tot slot kan ook Demi de Boer natuurlijk niet ontbreken. De dochter van Ronald de Boer vormt inmiddels een koppel met Ronnie Flex, met wie ze een kind heeft. We kunnen hier kort over zijn: ze is om door een ringetje te halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)