Seksuele verlangens van millennials

We hebben ze allemaal, maar over onze seksuele verlangens praten heerst vaak nog een taboe. Het lastige aan de huidige ‘New Tech’ wereld is dat alles online staat en dat wij daarom meer verlangens hebben dan ooit tevoren. Ondanks dat wij ze meer hebben dan ooit, durft men ze niet meer zo snel uit te dragen. Daarom hebben de wetenschappers van SKYN een onderzoek hiernaar gedaan: 2019 Intimacy Survey. En die mensen weten meer over onze seksuele verlangens dan wij zelf.

Voordat wij jullie alle sappige seksuele verlangens voorschotelen, laten wij even zien hoe de mannen aan de resultaten zijn gekomen. SKYN, een niet-latex condoommerk, heeft een private externe onderzoek partij ingehuurd om 1.000 representatieve mensen tussen de 18-22 jaar (Gen Z) en 23-38 jaar (Millennials) een heleboel vragen te stellen over hun slaapgewoontes. En het volgende kwam eruit.

seksueel verlangen MAN MAN

Doggystyle is het favoriete standje

Wat blijkt, ruim 59% van de respondenten gaf aan doggystyle als favoriet standje te hebben. Praat daarom eens met je vriendin over het befaamde standje, misschien vindt zij missionaris elke keer weer ook saai worden. Belangrijk is daarom gewoon met je vriendin te praten over seks. Ook gaf 88% van de vrouwen aan dat het voorspel het belangrijkst was om überhaupt in de mood te raken.

Opvallend veel mensen hunkeren naar een trio

Beide groepen gaven aan dat ruim 32% weleens fantaseert over een trio. Ook heeft ruim 31% aangegeven dat ze het hebben gedaan, ‘been there, done that’. Naast het fantaseren hierover, gaf ruim 69% van de participanten aan te hunkeren naar een trio. En dit betreft zowel dames als heren. Dus heren gooi het maar eens op, aangezien ruim 2/3 van de ondervraagde aangaf te hunkeren naar een trio. Mocht jij een vriendin hebben, zo stel je een trio voor zonder haar te kwetsen.

seksueel verlangen MAN MAN

Wat feitjes over seks

Hoewel er vaak wordt gezegd: “lengte is niet belangrijk, het gaat erom wat je er mee doet“, gaf toch echt 65% aan dat lengte wel degelijk belangrijk is. Hoe groot de lengte dan moet zijn werd helaas niet aangegeven. Daarnaast werd aangegeven dat het gemiddeld aantal zelfbevredigende sessies op 3 in de week lag. En dit geldt dus niet alleen voor mannen. Ook gaf nog iets meer dan 50% van de ondervraagden aan hun seksleven spannender te maken met seksspeeltjes. Dus haal die handboeien maar uit de kast.

Er zijn dus genoeg dingen die toch vaker voorkomen dan jij denkt. Over spannende plekken om seks te hebben werd helaas geen onderzoek gedaan. Maar wij zijn de ‘lulligste’ niet om daar toch een lijstje over gemaakt te hebben.