Plannen

Dit betekent niet perse dat je de seks moet plannen, hoewel er experts zijn die zeggen dat dit de sleutel kan zijn om je seksleven spannender te maken. Plan je dagen vooraf in, zodat jij tijd voor jezelf overhoudt -en voor je geliefde natuurlijk. Weinig tijd wordt namelijk heel vaak genoemd wanneer het gaat over een ingekakt seksleven. Je moet prioriteiten stellen in het leven en seks hoort hier ook bij. En laten we eerlijk zijn, zo vervelend is dat meestal niet.

Eet de juiste dingen

Voeding is belangrijk voor ons algehele functioneren. Het geeft ons de energie om de dingen te doen die jij moet en wil doen. Ook op het gebied van seks speelt het een belangrijke rol. Slechte voeding kan zelfs leiden tot problemen tussen de lakens. Producten die slecht zijn voor je libido beschikken onder andere over veel suiker, zout en transvetten. Maar andersom kan de juiste voeding je libido juist boosten. Zo blijkt dat de voedingsstoffen in selderij, vijgen en zeewier een positief effect hebben op je libido. Dit eet je waarschijnlijk niet dagelijks maar niet getreurd, ook kip en chocola zijn goed voor je seksdrive.

healthy food

Ban die schermen

Een tv op je slaapkamer is vaak super chill. Lekker in de late uurtjes nog naar je serie kijken, heerlijk. Maar het kan ook negatieve gevolgen hebben waar jij misschien niet aan had gedacht. Het kan ervoor zorgen dat je tv gaat kijken en uiteindelijk allebei in slaap valt, in plaats van wat activiteit tussen de lakens. Hetzelfde geldt voor je telefoon. Het beste is dus om als je samen naar bed gaat je telefoons weg te leggen, de tv uit te doen en wat quality time met elkaar te besteden.

Ben niet vies van seksspeeltjes

Het is niet erg om af te wijken van ”normale” seks en het is zeker een goede manier om je seksleven te boosten. Overweeg dan ook om seksspeeltjes te gebruiken als toevoeging aan het normale repertoire. Hiermee kun je je partner plezieren en dat zorgt voor jezelf natuurlijk ook weer voor plezier. Er zijn meerdere opties waar je uit kunt kiezen, van vibrators tot dildo’s. ls je echt eens wat anders wil kun je ook nog een fleshlight kopen, dan weet je zeker dat je seksleven spannender wordt.

Sport niet té vaak

Weinig sporten is niet goed. En we kunnen hier heel duidelijk in zijn; een ongezond lichaam niet bepaald aantrekkelijk. Maar te veel sporten is ook weer niet goed, het is zelfs killing voor je libido. Dit omdat seks een relatie van energie is en je die energie met sporten al kwijt raakt. Ook de vermindering van calorieën in je lichaam na het sporten zorgt voor minder zin in seks. Dus beweeg voldoende om er gezond uit te zien en fit te zijn, maar overdrijf het niet.

Boost seksleven MAN MAN

Doe moeite voor je uiterlijk

Mensen in relaties zijn soms geneigd minder moeite te doen voor hun uiterlijk. Teveel eten en te weinig beweging zorgen voor wat extra kilo’s.  Wowieso komen stellen vaak samen aan door het gezellige eten. Ook echt moeite doen voor kleding is er niet meer altijd bij. Maak werk van jezelf, laat zien dat je om je vrouw geeft en presenteer jezelf als die aantrekkelijke vent waar ze ooit voor is gevallen.

Nu je weet hoe je je seksleven spannender kan maken, kun je ook deze problemen in je relatie aan pakken.