De vijf statements voor daten garanderen je natuurlijk niet dat je opeens een master wordt in daten, maar belangrijk is dat je deze in je achterhoofd houdt. Daten is namelijk echt geen hogere wiskunde. Je zult er alleen wel moeite in moeten steken wanneer je niet elke ochtend alleen wakker wilt worden.

Mannen zijn niet de enige die seks willen

Over het algemeen denken mensen vaak dat mannen altijd en overal seks willen hebben terwijl vrouwen daar niets van willen weten. Wake-up call; vrouwen hebben net zo goed behoefte aan seks als mannen. Misschien is het niet precies hoe jij het in gedachte had of zo vaak als jij het wilt. Wellicht wil ze je ook eerst beter leren kennen voordat ze het bed in duikt. Voor vrouwen gaat het vaak toch gepaard met meerdere emoties dan bij mannen, maar dit alles betekend niet dat vrouwen geen seks willen.

Blijf niet te lang stilstaan als het niet werkt

Daten kan voor heel veel leuke dingen zorgen maar het heeft ook een keerzijde. Misschien ken je wel iemand die 3 jaar lang met dat ene ‘speciale’ meisje aan het daten was en het uiteindelijk op niets uitliep. Belangrijk is om niet te blijven hangen bij die ene dame, maar ga op zoek naar iemand die jou wel ziet zitten. Het is een kwestie van jezelf gunnen. Is het niks? Wees dan niet op je teentjes getrapt. Wellicht dat het de volgende keer beter gaat. Er zijn namelijk genoeg dames op de wereld die misschien wel geïnteresseerd zijn, als je dit zelf toelaat.

Statements voor daten MAN MAN

Ben jezelf en laat je karakter zien

Je kunt er uitzien als een handsome man waar menig vrouw haar hoofd voor omdraait, maar je uiterlijk is niet alles. Oké, er goed uitzien is wel een pluspuntje, dat staat vast. Echter geeft het innerlijk uiteindelijk de doorslag. Je kunt leren om te flirten en vrouwen te vermaken wanneer je op stap bent, maar ook dat gaat na een tijdje vervelen. Het hebben van een relatie of een klik met iemand gaat namelijk dieper dan dat. Sta hiervoor open en laat gerust die flauwe openingszinnen links liggen, je karakter is waar het uiteindelijk om gaat.

Niet iedereen kan je leuk vinden

Wellicht dat je het zelf al eens hebt meegemaakt; je wordt afgewezen door een dame. Erg jammer, maar je zult het moeten incasseren en niet opgeven. Natuurlijk voelt het eventjes pijnlijk maar het gebeurt nu eenmaal. Het geldt overigens niet alleen voor vrouwen maar het zal vast en zeker nog vaker in je leven gebeuren. Laat jezelf er niet door tegenhouden, je wordt er uiteindelijk alleen maar sterker van.

Flirten en daten kun je leren

Sommige lijken er natuurtalenten in te zijn; flirten. Ze hoeven maar te glimlachen en een dame is verkocht. Helaas is niet iedereen er even goed in en verloopt het dus niet altijd even soepeltjes. Geen paniek, flirten kun je namelijk leren. Het hoeft echt niet zo te zijn dat je alle flirt tips per se voor je werken of dat ze aanslaan bij iemand. Iedereen is en blijft toch anders. Maar wie niet waagt wie niet wint zullen we maar zeggen. Met deze flirt tips maak je je in ieder geval al aantrekkelijker voor haar.