Wat is het salaris en vermogen van Albert Verlinde?

Nu Albert Verlinde al enige tijd is gestopt, kunnen we zeggen dat hij een prima buffertje heeft weten op te bouwen de aflopen jaren. In de hoogtijdagen van RTL Boulevard ging de beste man ruimschoots aan kop met een salaris van €900.000.

Dat Verlinde op tijd zijn koffers heeft weten in te pakken en afscheid nam van het programma bleek een goede set te zijn geweest. Het praatprogramma scoort niet meer zo hoog in kijkcijfers als voorgaande jaren en de presentatoren blijven zich maar afwisselen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Albert Verlinde (@albert.verlinde)

Na te zijn gestopt met leidinggeven bij Stage Entertainment en een nieuwe weg in te willen slaan, vermoeden wij dat Verlinde zijn vrije tijd niet zal spenderen in paniek, nagelbijtend op de bank. Na een succesvolle carrière beschikt de multimiljonair over een vermogen waarvan je even in je ogen wrijft. En daar horen de nodige luxe zonvakanties bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Albert Verlinde (@albert.verlinde)

Na onder andere bijna een miljoen per jaar te hebben verdiend bij het praatprogramma RTL Boulevard (wat over een periode van 15 jaar toch zo’n 6 á 7 miljoen heeft opgeleverd) en een persoonlijke bv te hebben gehad, heeft Albert Verlinde een eigen vermogen van €6.1 miljoen en een voorziening van zo’n €2,6 miljoen. Dit alles volgens Quote.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Albert Verlinde (@albert.verlinde)

Tel je daar zijn voorzieningen en vastgoed nog bij op, dan kom je uit op een totaalbalans van – houd je vast – €9,7 miljoen euro. Verbazingwekkend hoe een programma waar je de dagelijkse roddels bespreekt je kan brengen naar een vermogen waar je ‘u’ tegen zegt.

Een luxe miljoenen optrekje in Amsterdam

Dat een jarenlange carrière in de entertainment branche heel wat oplevert, daar hoeven we na het zien van het vermogen en het salaris van Albert Verlinde niet lang meer over te twijfelen. Aan luxueuze optrekjes ook geen gebrek. Nadat Verlinde zijn woning in de peperdure P.C. Hooftstraat heeft verlaten, vestigt hij zich momenteel in een luxe optrekje in Amsterdam. Het luxe appartement ook wel bekend als de “De Hooch” kostte maar liefst €3.695.000 euro en kocht Verlinde zonder hypotheek.