P.C. Hooftstraat 169-B

Wat ongetwijfeld bij de prijs zit inbegrepen is de ligging van paleisje. De woning is onderdeel van het appartementencomplex Vondelstaete, waar slechts 11 appartementen in zijn gebouwd. Vanaf het complex kun je makkelijk naar het Vondelpark lopen en ook ligt het op een steenworp afstand van het Museumplein. Bewoners van het complex hebben toegang tot het zwembad, een sauna, een fitnessruimte en een parkeerkelder.

In totaal heeft dit adresje een woonoppervlak van 117 vierkante meter en ligt het op de begane grond. Het bouwjaar van het pand is 2003, maar de laatste verbouwing was in 2008. De Nederlandse ontwerper Marcel Wanders is verantwoordelijk voor het luxueuze interieur binnen. Het appartement heeft een woonkamer, keuken, garderobekamer, één slaapkamer, één badkamer, sauna en een apart toilet. De woonkamer is bijna geheel wit, met decoratieve rococo-elementen op de muur en vloer. Het appartement is ook voorzien van airconditioning en kenmerkt zich o.a. door vele inbouwkasten en een schitterend aangelegde tuin in de richting van het zuiden.

Al met al hangt er een prijskaartje aan van zo’n 1.895.000 euro. Bovendien is het appartement eventueel te koop in combinatie met P.C. Hooftstraat 169-A (214 m²), staat op Funda.nl. “Hierdoor ontstaat een zeer royaal appartement van maar liefst ca. 330 m², 4 parkeerplaatsen in de onderbouw en een waanzinnig brede tuin op het zuiden.”

PC hooft appartement duur

Huizenprijzen in Amsterdam

De laatste jaren lijkt het of de huizenprijzen in Amsterdam alleen maar aan het stijgen zijn. In het tweede kwartaal van 2019 waren bestaande koopwoningen in Amsterdam bijna 7 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. En daar moeten we blij mee zijn. Het is de vlakste stijging in vijf jaar volgens het bureau. Ook in Rotterdam, Den Haag en Utrecht vlakken de prijsstijgingen van koopwoningen af.

Overweeg je een koopwoning te kopen, maar nog niet helemaal zeker waar? Dit krijg je voor dezelfde prijs in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Misschien dat het je perspectief op dingen iets verandert!

Of geniet nog even verder van dromen over dit prachtige appartement.

Tuin appartement Appartement duur miljoen

Zwembad

 

Slaapkamer appartement