In het eerste seizoen stond het leven van de 17-jarige James centraal. Een vreemde vogel die akelig veel kenmerken van een psychopaat vertoont. Het doden van dieren vindt hij maar een peulenschil en hij wil gaan voor het echte werk: zijn eerste moord op een mens. Tijdens zijn mentale voorbereiding voor deze klus, raakt hij helemaal ondersteboven van de losgeslagen Alyssa, een nieuw meisje op zijn school. Het eerste seizoen eindigde met een knal, letterlijk. Er klonk een schot en het leek alsof de verstrooide James geraakt is. Hoe gaat het nu verder in The End of the F***ing World seizoen 2?

The End of the F***ing World seizoen 2

Onlangs is er een trailer gedeeld van The End of the F***ing World seizoen 2. Wat direct opvalt is dat de onbezonnen Alyssa terugkeert in het vervolg en James op de grond ligt. Ook zien we met grote letters de volgende tekst: “A FRESH START” en krijgt Alyssa allemaal herinneringen over James. Duidt dit op de dood van de 17-jarige knul? Daar lijkt het wel op. Vervolgens lijkt het erop dat Alyssa gezocht en gechanteerd wordt.

De trailer eindigt met de aankondiging van de release date van The End of the F***ing World seizoen 2. Goed nieuws: het duurt niet lang meer. Vanaf 4 november 2020 kan jij het nieuwe seizoen op Netflix checken.