Wat krijg je voor je geld als je drie ton te besteden hebt? Wij gingen op onderzoek in verschillende steden, want wie eenmaal in de hoofdstad wil wonen zal in vergelijking met een dorpje in Gelderland flink moeten inleveren als het aankomt op grootte. Hieronder een selectie van toffe huizen in dezelfde prijsklasse, maar met een groot verschil in ruimte.

Amsterdam

Prijs: 325.000 (Je moet ook boven de vraagprijs bieden)
Woonoppervlakte 54 m2

Dit instap-appartement in Amsterdam de Pijp (niet eens in het centrum), is fijn, maar heel klein. De vraagprijs is iets meer dan 3 ton, maar daar krijg je ook een stijlvol, hoogstaand afgewerkt appartement voor terug. Als je 10 vrienden uitnodigt op je housewarming betekent dit volle bak.

appartement amsterdam 2 appartement amsterdam appartement amsterdam 2

Rotterdam

Prijs: 300.000 euro
Woonoppervlakte 133 m2 + 27 m2 zonneterras

Deze loft is een pareltje in de Coolhaven van Rotterdam met een masculine uitstraling. Wakker worden is legendarisch, want je kijkt uit op het water en de skyline.

Rotterdamwoning 2 Rotterdam woning

Kantens

Prijs: 275.000 euro
Woonoppervlakte 270 m2 + bergruimte 190 m2 + perceel 1268 m2

Een volledig gerenoveerd woonhuis in het idylische Kantens in Groningen. Het is een brute woning met zes slaapkamers,  twee badkamers, een gigantische schuur en een open keuken met heerlijk uitzicht28. De perfecte plek om te rentenieren.

woning groningen man man 2 woning groningen man man woning groningen man mam 3 woning groningen man man 4