De groeiende collectie auto’s en motoren van Verhoeven

Rico heeft in zijn carrière al veel geld bij elkaar gebokst. Dit kan je natuurlijk gaan investeren of je koopt er luxueuze spullen van. In het geval van Rico, stopt hij graag zijn geld in auto’s. De professionele kickbokser reed eerder een Porsche Panamera, die hij recentelijk ingeruild heeft voor een McLaren 720s.

Ook heeft hij een liefde voor motoren. Verhoeven heeft er namelijk twee in zijn bezit: een Ducati Diavel 1260 S en een Suzuki GSX-R1000R. Maar nu blijkt het dat Rico Verhoeven zijn ‘daily driver’ BMW X7 heeft ingeruild voor een nieuwe dikke bak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Een nieuwe Audi RSQ8 Urban voor Rico Verhoeven

Sinds een paar weken is Rico Verhoeven een officiële partner van Urban Automotive Europe. Naast het verkopen van auto-onderdelen, geven zij auto’s ook make-overs. Zo maken zij dus “one of a kind” auto’s, elke keer weer. Bij zulke deals komen vaak ook auto’s kijken en in het geval van Rico gaat het om een prachtige Audi RSQ8 Urban. Naast dat deze is afgewerkt in de kleur Porsche Oak Green, waardoor deze wagen net zo monsterlijk oogt als The Hulk, is hij ook volledig uitgerust met de Urban Aero Kit.

Rico Verhoeven deelde zijn dikke nieuwe bak op Instagram, zie onderstaande video voor de auto: