De carrière van Rico Verhoeven

Mocht je geen fanaat zijn van kickboksen, dan kan het zijn dat deze naam je niks zegt. Ricardo (Rico) Verhoeven is geboren op 10 april 1989 in Bergen op Zoom. Terug in 2004 werd Rico Verhoeven actief in de wereld van professioneel kickboksen. Tegenwoordig maakt hij deed uit van de K-1 franchises, It’s Showtime, Superkombat en Glory. Ook leuk om te vermelden is dat de kickbokser tegenwoordig vaker in films speelt of te horen is in de Nederlandstalige nasynchronisatie van films.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

(Auto)collectie van de professionele kickbokser

Als je het geld hebt, kan je natuurlijk investeren in de vetste dingen. Zo heeft Rico Verhoeven voor dagelijks gebruik een BMW X7. Deze ‘heavy weight’ auto is perfect voor onze “heavy weight” kickboks-kampioen. Verder heeft hij zijn oude Porsche Panamera ingeruild voor een dikke McLaren 720s. Naast zijn auto’s heeft hij ook twee motoren in zijn bezit. Zo spreken we over een Suzuki GSX- R1000R en een Ducati Diavel 1260 S. Nu toont ‘The King of Kickboxing’ een nieuwe wagen op Instagram.

Een nieuwe Mercedes G-Klasse

Rico Verhoeven mag zichzelf nu ook een officieel partner noemen van Urban Automotive Europe. Het bedrijf verkoopt onder andere auto-onderdelen en maken, zoals zij zelf zeggen, “exclusive cars one of kind”.

Rico Verhoeven toont in een nieuwe video op Instagram een auto waar ons hart in ieder geval sneller van gaat kloppen. Het is een prachtige matzwarte Mercedes G-Klasse, die in onderstaande video dus ook geüpgraded wordt. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)