Rico Verhoeven is dol op auto’s

De 32-jarige Rico Verhoeven staat de laatste tijd niet alleen meer bekend om zijn carrière als bokser. Hij doet veel meer dan dat. Zo had hij een tijd terug een bijrol in de Netflix serie Undercover, is hij vaak te zien op televisie en chillt ‘ie hem met namen als Max Verstappen en Martin Garrix.

Daar hoort natuurlijk ook de levensstijl van een beroemdheid bij. Hij heeft niet alleen een prachtige villa, ook is zijn oprit nu al redelijk gevuld met prachtige auto’s. Vanmorgen kocht hij wéér een nieuwe bak. En opvallend: dit keer ging hij niet voor een supercar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De BMW X7 van Rico Verhoeven

Dit keer koos hij ervoor om een iets grotere auto te kopen. Wellicht omdat hij zelf heel erg groot is en een hoge instap fijner vindt of omdat hij tóch liever een gezinsauto heeft. Hij heeft bij de autodealer Ekris een nieuwe BMW opgehaald. Het gaat hierbij om de BMW X7, één van de meeste dikke SUV’s die BMW in zijn assortiment heeft. Een mooie BMW series 1 krijg je al vanaf 40.000 euro, maar de auto van Rico zit in een nóg hogere prijsklasse.

De auto is namelijk te koop vanaf 128.376 euro. En Rico kennende, heeft hij niet zuinig gedaan wat betreft de opties van de auto. De auto heeft een vermogen van tussen de 335 en 612 PK en wij gaan er absoluut vanuit dat Rico voor de dikkere motor heeft gekozen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Daarnaast heeft deze auto een standaard off-road pakket gekregen, hiermee kan Rico gemakkelijk door modderige paden en zelfs door zandvlaktes. Of hij dat wel wil, met een auto van boven de 130.000 euro, is nog maar de vraag. Wel is zeker dat hij ontzettend blij is met zijn aankoop, dat is wel te zien in de video die hij postte op zijn Instagram over de auto.