Rico Verhoeven in fan van auto’s en motoren

Rico Verhoeven is een groot liefhebber van auto’s en motoren. Ruim 6 jaar geleden stapte Rico Verhoeven in zijn eerste dikke bak. Dit was de Porsche Panamera Sport Turismo. Hij was meteen verliefd, vertelde hij in een interview met TopGear. Hierna heeft Verhoeven heel wat auto’s aan zijn wagenpark toegevoegd, waaronder zijn McLaren 720.

 De Suzuki GSX-R1000R

Daarnaast is onze Rico Verhoeven ook een groot fan van motoren. Zo schafte hij een tijdje geleden een Suzuki GSX-R1000R aan, een stijlvolle motor die erg bekend is onder demotorfanaten. Hij ziet er  niet alleen goed uit, maar het is ook een motor waar je op de weg daadwerkelijk iets mee kan. De GSX-R1000R is een stijlvolle motor die speciaal gemaakt is voor de sportieve man. De topsnelheid van deze motor ligt rond de 300 km per uur. Daarnaast is hij ontzettend licht en trekt hij snel op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Maar Rico heeft de smaak te pakken en heeft zijn andere motor een make-over gegeven.

De Ducati Diavel 1260 S

De Ducati Diavel 1260 S is de kersverse tweewieler die garant staat voor 159 pk en een 129 Nm koppel met zich meebrengt. De Diavel 1260 S biedt dezelfde indrukwekkende belevenissen als de nieuwe Diavel 1260, maar dan met een aantal extra’s. Rondom wordt het vering- en dempingwerk verzorgd door de Ôhlins vering en zijn er nog krachtigere remklauwen op gezet. Het comfort en gemak gaan nog stap verder dankzij de standaard aanwezige Quick Shifter en de volledige LED verlichting. Verhoeven heeft deze motor een nieuwe flitsende look gegeven door hem volledig te zwart te laten wrappen met wat metallic accenten. Deze motor heeft nu een nog dominantere en stoerdere look gekregen. Dit mooie ding is een echte killer, net als Rico Verhoeven zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Het zal je bovendien vast niet voorbij gegaan zijn dat Rico en zijn partner uit elkaar zijn gegaan. Hij is onlangs zelfs op vakantie gespot met een mogelijke nieuwe vriendin, genaamd Naomy van Beem.