Nieuw op Netflix in week #20

Ferry al gezien, nog aan het wachten op seizoen 4 van Stranger Things en toe aan nieuwe films en series? Dan biedt Netflix ook in week 20 van dit jaar de uitkomst. Deze films en series verschijnen er de komende dagen namelijk allemaal nieuw op Netflix.

Who Killed Sara? seizoen 2

Onder de Netflix series is Who Killed Sara? één van de populairste series van de afgelopen tijd. De serie gaat over hoofdpersoon Alex. Samen met zijn zusje Sara is hij met de bevriende Lazcano familie op vakantie. Sara komt tijdens de vakantie om het leven en de schuld wordt vervolgens in de schoenen van Alex geschoven. Na een lange gevangenisstraf wil Alex antwoord op de titelvraag. Wie is er verantwoordelijk voor de dood van zijn zusje? In seizoen 2 is er weer sprake van intrige, wraak en geheimen. Vanaf woensdag 19 mei staat seizoen 2 van de serie nieuw op Netflix.

 

Army of the Dead

Fan van zombiefilms? Dan is Army of the Dead een aanrader. Net als in The Walking Dead is Amerika bezaaid met zombies en zijn de overlevenden toegeworpen op hun eigen survival-skills. In de film focussen we op Las Vegas. Daar probeert een groep huurlingen om een gigantische som geld te stelen uit een casino. Ondertussen zullen ze moeten dealen met de zombieplaag, maar ook met gevaar uit onverwachte hoek. Zack Snyder, die we natuurlijk kennen van Justice League, is de regisseur achter de film. Vanaf vrijdag 21 mei staat Army of the Dead nieuw op Netflix.

 

American Made

Doug Liman is de regisseur van American MadeLiman nam eerder The Bourne Identity en Mr. & Mrs. Smith voor zijn rekening. Qua actie zit het dus wel goed in American Made. Tom Cruise speelt Barry Seal. Seal was een piloot die voor de CIA werkte en later een drugssmokkelaar werd. Daar stopt het verhaal niet, want uiteindelijk werd hij juist een informant voor de DEA (de Drug Enforcement Administration). Een man met een veelbewogen leven dus. Vanaf vandaag staat de film nieuw op Netflix en kun je zien hoe deze undercover-missie voor Seal afliep.