De teaser van Stranger Things seizoen 4

Een brede glimlach op het gezicht van menig Stranger Things fan. Na enige tijd te moeten hebben gewacht, deed de streamingdienst weer eens een boekje open over de razend populaire Amerikaanse sciencefiction-horrorserie. Netflix deelde onlangs de eerste beelden van seizoen 4, waar velen razend enthousiast op reageerden.

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefictionserie die zich volledig afspeelt in de jaren 80. Het verhaalt een groepje pubers dat te maken krijgt met een huiveringwekkende vijand uit de donkere dimensie, The Upside Down. In de teaser staat Hawkins-lab centraal. Dit is de plek waar hoofdrolspeelster Eleven werd getraind om haar bovennatuurlijke krachten te ontwikkelen.

 

Wat te zien is, is dat meerdere kinderen met hetzelfde uiterlijk als Eleven spelletjes spelen in een grote ruimte. Hoewel het allemaal redelijk onschuldig lijkt, verschijnt niet veel later een bebloede biljartbal in beeld. Niet veel later verschijnt de vader van Eleven in beeld met de boodschap dat hij iets speciaals gepland zou hebben. Eleven komt niet veel later in paniek in beeld. De vraag van haar vader luidt: “Eleven, are you listening?”

De releasedatum van seizoen 4 op Netflix

Wanneer komt seizoen 4 van Stranger Things op Netflix? Dat is een veelgestelde vraag die bij velen kijkers door het hoofd spookt. Over de precieze datum van wanneer seizoen 4 op Netflix zal verschijnen is nog niet veel bekend gemaakt. De intentie was het seizoen nog in 2020 te lanceren. Deze vreemde tijden leek roet in het eten te gooien. Het vermoeden bestaat dat het vierde seizoen wordt opgenomen tijdens de feestdagen.

De eerste seizoenen, die rondom Halloween draaiden, werden ook rond die data gelanceerd. Dat we seizoen 4 van Stranger Things kunnen verwachten in 2021, dat is wel zeker. Welke exacte datum het zal zijn? Daar moet menig fan nog even op wachten.