Maria is de dochter van Pep Guardiola

Maria Guardiola is een van de drie kinderen van de Spaanse coach Pep Guardiola. Zij is met haar twintig jaar de oudste. De andere kinderen van Pep zijn de achttienjarige Marius en zijn dertienjarige dochter Valentina.

Door sommigen wordt de Spaanse schoonheid Maria Guardiola gezien als een stijlicoon. Op Instagram heeft ze dan ook al 40.000 volgers en showt ze haar luxe jetset leven. Ze werd samen met Tottenham Hotspur middenvelder Dele Alli gespot op een terras, na een uurtje met elkaar praten gaf hij haar een zoen. Zo lukte het hem om ook buiten het veld te scoren dit seizoen. De twee schijnen elkaar nog niet zo heel lang te kennen en zelf zegt Maria Guardiola dat ze gewoon goede vrienden zijn.

Dele Alli met de dochter van Pep Guardiola

We vragen ons ook wel af of Dele Alli al toe is aan een nieuwe vriendin. Nog niet zo heel erg lang geleden had hij namelijk een relatie met het Instagram model Ruby Mae. De relatie bleek turbulent te zijn en ging uit vanwege een opmerkelijke reden. Ruby had namelijk het idee dat Dele Alli het spelen van Fortnite belangrijker vond dan zijn vriendin. We zijn dan ook benieuwd of het echt nog iets gaat worden tussen de twee of dat Dele Alli zich vooral zal blijven richten op videogames. Het is soms ook een lastige keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dele (@dele)

Het is geen geheim dat veel voetbalspelers een prachtige vrouw aan hun zijde hebben. Ook Kylian Mbappe heeft naast het veld gescoord met topmodel Alicia Aylies.