Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Een bende met typerende maskers en rode overalls die een gigantische overval pleegt in Spanje. Tot een paar jaar geleden hadden we bij die beschrijving nog geen concreet beeld, maar inmiddels weten we wel beter. We hebben het hier natuurlijk over de bonte verzameling handlangers van el Profesor. Personages zoals Tokyo, Rio en Berlin zijn we steeds beter leren kennen. Inmiddels zijn we vier seizoenen en 31 afleveringen verder. Maar daar houdt de serie niet op. We wisten namelijk al een tijd dat er ook een seizoen 5 van La Casa de Papel wordt gemaakt. Die opnames waren de afgelopen tijd in volle gang.

La Casa de Ppapel seizoen 5

De opnames van vijfde seizoen zijn voorbij

Voor cast én crew moet het altijd even wennen zijn om een seizoen af te ronden. In het geval van La Casa de Papel wordt dit gevoel met het aankomende vijfde seizoen waarschijnlijk alleen maar versterkt. Het wordt namelijk ook het aller laatste seizoen dat over onze favoriete bende zal worden gemaakt. Op social media deelde Netflix een foto van achter de schermen. Daarop zien we de vele vertrouwde gezichten terug uit de serie, inclusief hun typerende rode overalls. Netflix vertelt dat het begon als een overval, maar eindigde als een familie. “It’s a Wrap on Part 5 of La Casa de Papel,” laat Netflix weten.

Releasedatum van seizoen 5 van La Casa de Papel

Netflix bedankt de fans van de serie voor het onderdeel zijn van ‘La Resistencia’. Bovendien betekent de social media post dat we seizoen 5 van La Casa de Papel zomaar eens binnenkort kunnen verwachten. Netflix vertelt namelijk dat ze niet kunnen wachten totdat ze kunnen laten zien hoe het verhaal eindigt. Het nieuws zorgt ervoor dat wij alweer reikhalzend uitkijken naar deel 5. Daarover vertelde Úrsula Corberó (Tokyo) al het nodige. Ook de eerste beelden zien er veelbelovend uit. De serie krijgt op IMDb een 8.3.