Netflix onthult eerste beelden

Inmiddels is het al weer een behoorlijke tijd geleden dat we van het vierde deel van La Casa de Papel hebben kunnen genieten. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het slotseizoen, maar tot op heden was er nog niet veel bekend. Inmiddels stromen de eerste foto’s van achter de schermen geleidelijk binnen. We krijgen daardoor alleen maar nog meer zin in seizoen 5 van La Casa de Papel. 

Netflix plaatste een grote collage met foto’s van de castleden. Het onderschrift bij de collage luidt: ‘Seizoen 5 is hartstikke in de maak.” Dat wisten we natuurlijk al, maar het blijft een fijne bevestiging om te krijgen. De foto’s tonen onder andere Álvaro Morte (die el Profesor speelt), Úrsula Corberó (die Tokyo speelt) en Najwa Nimri (de actrice die de rol van bikkelharde Alicia vertolkt). Het gaat hier wellicht nog om een kijkje achter de schermen, maar toch krijgen we al een beeld bij de kostuums en setting van seizoen 5 van La Casa de Papel. Daarover deed Ürsula Corberó ook al een opvallende uitspraak. Zij lieten weten dat de kijker ‘verrast’ zal zijn van het aankomende seizoen.

Zie hieronder de eerste beelden op de Instagram van Netflix:

Theorieën en releasedatum van seizoen 5 La Casa de Papel

Voorlopig zullen we het moeten doen met dit soort foto’s. De precieze releasedatum van seizoen 5 van La Casa de Papel is namelijk nog niet bekend. Wel gaan alle vermoedens uit naar een release in 2021. Verder wisten we al wel te melden dat er nieuwe personages in het aankomende seizoen zullen verschijnen. Het is nog onbekend wat hun precieze relatie tot de bendeleden zullen zijn, maar het kan zomaar eens dat de nieuwe personages betrokken zullen zijn bij het naar verluid spetterende einde van La Casa de Papel. Voorlopig zullen we het moeten doen met de eerste vier seizoenen. Die zijn samen goed voor een 8.3 op IMDb en vind je op Netflix.