Swatch lanceert BIOCERAMIC horloges

Slechts enkele maanden nadat het eerste Swatch-horloge van biobased materiaal werd gelanceerd, komt het innovatieve horlogemerk nu al met een gloednieuw horloge van BIOCERAMIC. Dé horlogetrend van het jaar 2021.

SWATCH nieuw horloge

Dit is een unieke mix van materialen, van twee derde keramiek en een derde plastic op basis van biobased materiaal. Op deze manier wordt het beste van twee materialen benut. De BIOCERAMIC horloges zijn enerzijds veerkrachtig en resistent en bieden anderzijds een zijdezacht gevoel voor het ultieme comfort om de pols; en dat allemaal op een verantwoordelijke manier. One of a kind.

De BIG BOLD collectie krijgt een upgrade

Om deze unieke mix van materialen de aandacht te geven die hij verdient, is er gekozen om de grootste horloges van Swatch in een BIOCERAMIC jasje te steken. Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat: vijf onuitwisbare BIG BOLD-horloges met een formaat en de looks waar je ‘u’ tegen zegt.

De krasbestendige horloges hebben een kast met een diameter van maar liefst 47 mm. Dus steel jij graag de show met je horloge? Dan zal deze unit ongetwijfeld de aandacht trekken. Niet alleen het innovatieve materiaal en het opvallende formaat van deze horloges zijn indrukwekkend, de details bewijzen dat deze klok pure klasse is.

Horloge Swatch BIG BOLD

C-WHITE

Swatch €125.00 Shop nu
BIG BOLD horloge swatch

C-GREY

Swatch €125.00 Shop nu

 

Dat design hoog in het vaandel staat, dat moge duidelijk zijn. Door de “doorkijk”-filosofie van Swatch valt het dan ook gelijk op dat dit horloge niet beschikt over een wijzerplaat, waardoor jij daadwerkelijk in je horloge kan kijken. Dit maakt de nieuwe horloges een architecturale lust voor het oog.

En Swatch zou Swatch niet zijn als ze niet aan verfrissende kleuren hebben gedacht. De horloges zijn verkrijgbaar in vijf verfijnde colourways: wit, zwart, roze, hemelsblauw en grijs, “de kleur van het jaar”. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Minimalistisch, maar toch opvallend.

blauw horloge Swatch

C-BLUE

Swatch €125.00 Shop nu
zwart horloge grote diameter

C-BLACK

Swatch €125.00 Shop nu

Bij de waterdichte horloges gaat het niet alleen om wat je ziet, maar ook om wat je voelt. Niet alleen zorgt het materiaal voor een lichtgewicht horloge met een zachte feeling, door het unieke materiaal past het horloge zich volledig aan aan jouw lichaamstemperatuur. Het ultieme draagcomfort komt zo wel héél dichtbij. Kortom: het complete plaatje.

Swatch gekleurde horloges BIG BOLD

De nieuwe BIG BOLD Bioceramic-horloges van Swatch zijn vanaf 15 april 2021 verkrijgbaar in de officiële winkels en vanaf 20 april via de website van Swatch.

In samenwerking met Swatch