Heeft Rico Verhoeven een nieuwe vriendin?

Tijdens een recente aflevering van Shownieuws zijn beelden getoond waarop Rico Verhoeven het heel gezellig heeft met een dame. Deze dame draagt de naam Naomy van Beem. De naam kan je bekend voorkomen, aangezien er een aantal maanden terug al werd gespeculeerd over een relatie tussen de kickbokskoning en de influencer. Ze liken vaak elkaars foto’s op Instagram en de auto van Naomy wordt met enige regelmaat gespot bij het huis van Rico.

Hoewel het management van Rico Verhoeven destijds ontkrachtte dat de twee verliefd zouden zijn en claimden dat er slechts een vriendschappelijke relatie was tussen hen, lijken ze het wel heel leuk te hebben met elkaar. Ze werden gespot terwijl ze samen op Marbella vakantie aan het vieren zijn. De foto’s laten zien dat de twee het wel heel gezellig hebben en Naomy veel om hem heen hangt.

Wie is Naomy van Beem?

Naomy mag zich met ruim 78 duizend volgers op Instagram een ware influencer noemen in de sportwereld en laat met enige regelmaat fijne foto’s zien. Aangezien ze een sportfanaat is, showt ze haar strakke figuur maar al te graag in sportleggings of bikini’s. Dit figuur heeft ze te danken aan het feit dat ze onder andere personal trainer is.

Wij selecteerden een aantal foto’s van Naomy van Beem op Instagram:

Of de twee echt een relatie hebben, het een korte vlam is of dat ze gewoon vriendschappelijk met elkaar zijn, dat kunnen we jullie niet met zekerheid zeggen. De tijd zal het leren.

Hier kan je de desbetreffende aflevering van Shownieuws vinden waarin er wordt gesproken over Rico Verhoeven en Naomy van Beem.