Gerucht: de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

In februari maakte Rico Verhoeven en zijn ex-vriendin Jacky Duchenne bekend uit elkaar te gaan na een relatie van ruim dertien jaar. Rico en zijn ex-vriendin hadden samen twee kinderen. Jacky gaf destijds aan het zwaar te hebben gehad in de relatie tussen haar en Rico, maar het inmiddels een plekje te hebben gegeven. Dat de kickbokser dit inmiddels ook heeft gedaan, hoeft geen geheim te zijn.

Ben je bekend in de sportwereld en actief op Instagram? Dan zal je deze mooie blondine vast wel kennen. Dat de sportieveling trots is op haar figuur wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Naomy van Beem showt haar sportieve rondingen met volle trots op Instagram.

Fitgirl Naomy van Beem showt haar sportieve rondingen op Instagram
Foto van Instagram Noamy van Beem

Hoewel de manager van Rico een paar maanden geleden nog aangaf dat Rico momenteel met iemand zou daten, blijven de geruchten je om de oren vliegen. Verschillende bronnen laten weten dat Rico smoorverliefd zou zijn op Naomy van Beem. Ook een buurtbewoner laat weten de auto van de Nederlandse fitgirl vaker voor de deur bij Rico te hebben gezien.

 

Wie is Naomy van Beem?

Misschien kende je haar al of heb je haar wel eens voorbij zien komen op social media. Nu er veel wordt gepraat over de eventuele ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven, stellen wij haar even aan je voor.

Fitgirl Naomy van Beem showt rondingen op Instagram
Foto van Instagram Naomy van Beem

Naomy van Beem is een onderneemster, personal trainer en ook nog eens een bloedmooi. Ze heeft een eigen fitness app genaamd NVB en een actieve Instagram-pagina, waar ze voornamelijk fitness en outfit foto’s deelt.

Naast dat ondernemen in haar bloed zit, ze een succesvolle personal trainer is en een eigen fitness app beheerd kunnen we ook haar mooie waanzinnige figuur natuurlijk niet over het hoofd zien.

Fitgirl Naomy van Beem op Instagram

Van Beem is trots op het resultaat en laat dit het liefst aan al haar socialmediavolgers zien. Hieronder zijn een aantal kiekjes van de sportieve blondine.

Naomy van Beem vriendin Rico Verhoeven
Foto via Instagram Naomy van Beem
Instagram Naomy van Beem
Foto via Instagram Naomy van Beem