Nederland kent veel prachtige zussen

In ons kikkerlandje is ons oog vaak gevallen op knappe zussen. Denk bijvoorbeeld aan Katja en Bridget Schuurman,die al ruim twintig jaar in de schijnwerpers staan maar. Of wat dacht je van de zusjes Doutzen en Rens Kroes? Deze blondines posten namelijk nog iedere dag de leukste kiekjes op Instagram. Of dan toch de zusjes Bo Mink en Britt Mink, die regelmatig op Instagram laten zien te vertoeven vertoeven in de mooiste oorden.

Wat in ieder geval geen twijfelgeval is, is dat we nog veel van de Brabantse zusjes Daniëlle en Claudia Wouters gaan horen. Deze zusjes zijn net als de andere Nederlandse zussen hierboven duidelijk van Champions League-niveau wat betreft looks. De hoogste tijd dus om kennis te maken met de twee zusjes!

Brabantse zusjes Daniëlle en Claudia Wouters

De twee Brabantse zusjes Daniëlle (31 jaar) en Claudia (34 jaar) Wouters komen uit Eindhoven weten hoe ze de aandacht op zich moeten vestigen en daar hoeven zij maar weinig moeite voor te doen. Zij blazen namelijk iedereen omver met hun prachtige looks en hun vrolijke uitstraling. Wij  zijn niet de enige die dit zien. De zussen staan namelijk ieder jaar wel in de FHM 500. Hieronder vind je een shoot (in samenwerking met FHM) met Daniëlle:

 

Zo heeft Claudia dit jaar plek 159 bemachtigd en staat Danielle op plek 331. Maar Daniëlle heeft in de jaren hiervoor ook in de absolute top gestaan van de FHM 500. Zo stond zij in 2020 nog op plek 79 en dat vinden wij een flinke prestatie van haar. Kortom, Daniëlle en Claudia zijn echt een cadeautje van Moeder Natuur! Hieronder vind je een aantal foto’s van Claudia en Danielle (Instagram):