De zus van het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes

Met zo’n knappe zus als Doutzen Kroes moet je de genetische jackpot wel heel hard verliezen wil je er zelf ook niet prachtig uitzien. Gelukkig viel de appel niet ver van de boom en ziet ook Rens er uit om door een ringetje te halen. Hoewel Doutzen Kroes die echte supermodel-look heeft, is Rens Kroes wat meer je girl-next-door. De ouders van de twee kunnen in ieder geval trots zijn want ook Rens Kroes heeft een erg succesvol leven.

Met 352.000 volgers op Instagram heeft ze namelijk een gigantische berg aan hype op social media vergaard. Dit komt natuurlijk deels door haar bekende zus, maar zelf timmert ze ook hard aan de weg. Zo is ze helemaal geobsedeerd door gezonde voeding. Ze noemt zichzelf ook wel een powerfoodie. Ze heeft haar passie zelfs zo ver uitgebouwd dat ze een eigen kookboek heeft en als klap op de vuurpijl ook nog een eigen ecologische supermarkt.

Op haar webshop Powerfoodies Market kan je voor flink bedragen allerlei biologisch en ecologisch verantwoorde producten kopen die bovendien ook nog eens gezond zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van roestvrijstalen rietjes, bloesemhoning, appelazijn, notenpasta en tahin? Deze liefde voor gezonde voeding is haar met de paplepel ingegoten. Zo hadden haar grootouders ook al een biologisch landbouwbedrijf en is haar moeder voedingsdeskundige. Net als Doutzen had ze ook grote dromen. Zo had ze lang de ambitie om zangeres te worden. Daarnaast heeft ze een jaar in New York gestudeerd.

Rens Kroes is actief op Instagram

Rens is ook recent een trotse moeder geworden. Op haar Instagram-profiel barst het dan ook van de foto’s met haar kindje. In een post op 4 augustus vertelt ze dat ze de afgelopen negen maanden vrijaf heeft genomen om zo veel mogelijk te genieten van de eerste periode in het leven van haar kleine Maya.

Maar ondertussen ben je vast heel benieuwd geworden hoe Rens Kroes er nou precies uitziet, dat zie je hier: