Peter Gillis koopt een nieuwe scooter

Tenminste, zo noemt de vakantiepark-baron zijn nieuwe VSP GTS300. Peter Gillis vertelt er in de caption het volgende over: “Ik ben er erg blij mee! Handig om de parken te controleren en hij kan mooi mee in de camper voor mijn uitjes. 😉 Uniek met een digitaal display, windscherm en ledverlichting en custom made in zwart door @scootergoods.nl.… Hatseflats!”

Het zal hem zo’n 7000 euro gekost hebben, maar Peter kennende heeft hij er nog allerlei extra’s aan toegevoegd en zal de prijs richting de 10.000 euro gaan. Hoewel… Door handig reclame te maken voor de scootershop waar hij het gehaald heeft, zal hij ook vast wat korting geregeld hebben. Het is inmiddels een jongen van de handel.

Check in het Instagram-bericht hieronder (klik op pijltje naar rechts) voor foto’s van de nieuwe scooter van Peter.

Maar er dient ook geld in het laatje te komen als het er net zo makkelijk weer uit gaat. Zo heeft hij zijn Belgische miljoenenvilla te koop gezet. Ook kocht hij een sportauto voor zijn vriendin, maar verkocht hij hem net zo snel weer op Marktplaats.

Verder staan zijn Rolls Royce Phantom en zijn luxe camper voor megabedragen te koop. Zou hij wat geldproblemen hebben of is dit gewoon Peter die graag geld uitgeeft? De man vaart zijn eigen weg en heeft bijvoorbeeld lak aan het betalen van boetes als hij het ermee oneens is. Als je inmiddels benieuwd bent geworden naar zijn andere bezittingen, bekijk dan zijn gehele autocollectie.