1. Besteed tijd aan je uiterlijk

En nee, dat betekent niet dat je uren voor de spiegel moet gaan staan, balend dat je niet de kaakstructuur hebt van Cillian Murphy. Daar kun je simpelweg weinig aan doen. Waar je wel aandacht aan moet besteden zijn de dingen die je wél kunt veranderen. Weet jij hoe je je moet kleden voor jouw vorm? Hoe ziet je haar eruit? Draag je een dikke baard of ga je liever voor stoppels? Jouw look is je visitekaartje. En nog mooier: je kunt bijna elk fysiek kenmerk waar je niet gek op bent goedmaken door er aandacht aan te besteden op een stijlvolle manier. 

Wanneer een dame voor het eerst haar vriend voorstelt aan haar familie, zullen de familieleden geen opmerkingen maken over zijn gelaatstrekken. In plaats daarvan zullen ze opmerken dat hij wel/niet gladgeschoren was, de vlek op zijn shirt, het feit dat zijn broek niet paste en zijn versleten sneakers. Goede verzorging is dus essentieel. Wanneer je moeite stopt in je look kom je ook zelfverzekerder over. En die twee punten zijn twee dingen die vrouwen enorm aantrekkelijk vinden. 

2. Leefomgeving

Of het nu gaat om een ​​paleisachtig landhuis of een studentenflat waar je eigenlijk al niet meer had mogen wonen, waar je ook ’s nachts slaapt: het kan invloed hebben op hoe aantrekkelijk je bent. Iedereen die je mee naar huis neemt, ziet de ruimte waarin je ze uitnodigt als een weerspiegeling van jou. De mate waarin het is verzorgd, ingericht en aanvoelt als een huis kan een enorme impact hebben op hoe aantrekkelijk een vrouw jou vindt. Dat betekent: kunst aan de muur, een bedframe, stofzuigen, je lakens op tijd verwisselen, weken lang geen stapels vuile vaat laten opstapelen. Wanneer een man een ruimte heeft waar hij trots op is, is dat een enorme turn-on voor vrouwen.

slaapkamer man verzorgd

3. Doelen in het leven

Het is algemeen bekend: vrouwen houden van ambitie. En daar hoort bij: toekomstplannen. Een man met een toekomstvisie, wat dit dan ook mag zijn, is aantrekkelijk. Een man met een plan die weet wat hij doet wordt gezien als een goede levenspartner. Een antwoord hebben op “Waar zie je jezelf over vijf jaar?” – dat is cruciaal.

4. Seks-skills

Ja ja, mannen. Het wordt tijd dat we allemaal eens goed in de smiezen krijgen hoe het allemaal werkt daarbeneden bij de vrouw. Happy wife = happy life, en goed zijn in seks is zeker een pluspunt. Leren op wat voor seks vrouwen goed gaan en de art of oral sex beheersen kan écht helpen bij je aantrekkelijkheid. De vrouw maakt namelijk tijdens de seks het hormoon oxytocine aan, ook bekend als het knuffelhormoon. Hierdoor voelen ze zich meer verbonden met de ander en worden ze eerder verliefd op hun partner dan mannen, die dit hormoon niet aanmaken. Allemaal leuk en aardig, maar om het hormoon aan te maken, moet ze wel klaarkomen, natuurlijk. Check dus vooral de tips hierboven.

bed

5. Communicatie

Leren om echt goed te communiceren met vrouwen kan erg lastig zijn. Mannen leren vanaf kinds af aan dat emoties uiten als ‘zwak’ overkomt; en dat maakt het vaak lastig om later in het leven goed te communiceren over hoe je je voelt. Goed kunnen communiceren – je openstellen over je gevoelens, de tijd nemen om te luisteren, conflicten benaderen met een vermogen om compromissen te sluiten – is misschien niet iets waar je veel ervaring mee hebt, maar door die vaardigheden te ontwikkelen, zullen vrouwen absoluut anders naar je gaan kijken. Het tijdperk van de sexy bad boy is voorbij. De sexy doordachte luisteraar is up and coming, en als je dat kunt leren, zul jij mijlenver voorlopen op de rest van de mannen.

6. Leren van jezelf te houden

Het gezegde ‘niemand anders zal van je houden totdat je van jezelf houdt’ is misschien niet 100 procent nauwkeurig en enorm cliché, maar er zit een kern van waarheid in. Investeren in een gezondere versie van jezelf zal een ernstig effect hebben op hoe aantrekkelijk je bent voor anderen. Wanneer je interacties aangaat met vrouwen zonder je verlegen, angstig te voelen of alsof je wanhopig iets te bewijzen hebt, zul je ze op hun gemak stellen. Dat is wanneer ze de andere leuke dingen over jou beginnen op te merken: je stijlvolle uiterlijk, je toekomstplannen, je communicatievaardigheden en je kalme houding. Ze willen terugkomen bij jou thuis en zien hoe het is, en ze zullen waarschijnlijk ook overwegen om jullie relatie naar een hoger niveau te tillen.

Heb je hulp nodig bij dit laatste punt? Check dan even hoe jij je mentale gezondheid kunt verbeteren in 2020.