Temptation Island wordt vooral gekeken door hoogopgeleiden

Het is opvallend te noemen dat Temptation Island vooral wordt gekeken door hoogopgeleiden. De helft van de kijkers is hoogopgeleid. Hoe komt het toch dat dit inhoudsloze programma zo aantrekkelijk is voor hoogopgeleiden? Een mogelijke verklaring is dat hoogopgeleiden dit puur zien als entertainment. Ze vinden het grappig en kunnen er erg om lachen. Hoogopgeleiden willen namelijk niet alleen maar kwaliteitsvolle televisie kijken. Ze willen ook wel eens iets ontspannends zien zoals Temptation Island, waar onder andere Zach aan meedeed. Zach heeft nu een nieuwe vriendin en dit is hoe ze eruit ziet.

De nieuwe Vriendin van Zach heet Noemi Zadra

Zach deed aan Temptation Island mee samen met zijn toenmalige vriendin Simone. De tv show was echter het eindstation van hun relatie. Na oud-deelnemer Fabrizio heeft nu ook Zach een nieuwe vriendin waar hij heel gelukkig mee lijkt te zijn. Zelf zegt Zach over zijn nieuwe vlam het volgende: “Ik ken haar al anderhalf jaar, ze zit in mijn vriendengroep. Ze woont in Haarlem, ze heeft blond haar en ze heet: Noemi Zadra.” Het nieuws is door hem zelf naar buiten gebracht. Zach vertelde dit namelijk in gesprek met Youtuber Channah Koerten in het programma van dezelfde Youtuber: Koken met Channah. Het blijkt dat ze al drie maanden lang een relatie hebben. Dat betekent dat Zach zijn nieuwe vriendin nog best een tijdje verborgen heeft weten te houden.

View this post on Instagram

Al 3 maanden Zach zijn "assistente". 🤪

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

Zach is dus niet blijven hangen bij één van de verleidsters van Temptation Island. Ook al doen er toch regelmatig hele knappe verleidsters mee zoals afgelopen seizoen het geval was. Vaste kijkers van Temptation Island is Lie Meurs waarschijnlijk ook wel opgevallen. Ook Milou is een dame waar veel mannen maar al te graag naar kijken.