De Meilandjes op huizenjacht

Feest in huize Meiland en dat betekent: wijnen, wijnen, wijnen. De familie die onder andere een Gouden Televizier-Ring wist binnen te slepen met hun razend populaire programma, liet enige tijd geleden het oog vallen op een prachtige villa in het Zuid-Hollandse Noordwijk. Hoewel het destijds nog enkel bij geruchten bleef, lijken de Meilandjes de woning dan nu toch echt voor een paar miljoen op de kop te hebben getikt. Ondanks hun nieuwe aanwinst, leek de weg naar het zoeken van een nieuwe woning nog wat hobbeliger te zijn dan verwacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

De Meilandjes besloten na problemen met het bestemmingsplan van hun destijds nog Hengelose woonboerderij de woning te verlaten en werden noodgedwongen op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen. Onlangs kreeg de Nederlandse televisiekijker te horen dat de discussie rondom het akkefietje met de gemeente eindelijk opgelost zou zijn. Gelukkig maar, want nu kunnen de twee zich volledig focussen op hun absurd luxe verblijf. En een nieuw project bij de familie Meiland, bezorgd de kijker weer heel wat amusement.

De luxe miljoenenvilla van de familie Meiland

Hoewel je zou denken dat de nieuwe woning zich lijkt te vestigen tussen de heuvels van Hollywood, staat de luxe villa slechts om steenworp afstand van het Noordwijkse strand. Het exclusieve optrekje ligt in de Zuidduinen en biedt de familie genoeg privacy. Voor een vraagprijs van €2.685.000 miljoen kochten de Meilandjes de woning over van Kensington-drummer Niels van den Berg. De totale oppervlakte van de woning is 327 vierkante meter, met een stuk grond van 805 vierkante meter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Met onder meer 4 badkamers, een gigantische inloopkast en 5 slaapkamers, ontbreekt het de familie niet aan de nodige ruimte. Ook over de parkeergelegenheid hoeven de Meilandjes zich niet druk te maken. De nieuwe auto van Martien heeft een prima onderdak, op één van de twee garageplekken.

Benieuwd naar de nieuwe woning van de familie Meiland? Bekijk hier alle foto’s van de nieuwe luxe miljoenenvilla van de familie Meiland.