Heeft Martien Meiland zijn oog laten vallen op deze vrijstaande villa in Noordwijk?

Volgens de huizensite Bekende Buren heeft de enige echte reality-ster Martien Meiland zijn oog laten vallen op deze luxe villa in Noordwijk, de plek waar de familie Meiland al tijden heeft gewoond. Dat dit een villa van buitenklasse is, dat bewijzen de foto’s.

Op Funda wordt het omschreven als een exclusieve villa met internationale allure. Wij zijn het er volledig mee eens. Het is een kast van een huis en heeft niet de uitstraling die we van Noordwijk gewend zijn, toch kun je er echt niet omheen. Daar is het te groot voor.

noordwijk villa Martien Meiland
Foto via Jaro van Meerten

De villa ligt aan de “Zuidduinen” van Noordwijk aan Zee en doordat het enigszins verstopt ligt achter de duinen heb je meer dan genoeg privacy. Eenmaal aangekomen op locatie heeft de woning aan alle zijden grote ramen om overdag het zonlicht voltallig binnen te laten. De chique villa oogt elegant vanbuiten, maar is een ware¬†mancave vanbinnen.

grote villa nederland
Foto via Jaro van Meerten

Deze Funda villa heeft een hoog prijskaartje

De totale oppervlakte van de woning zelf is 327 m2, het stuk grond neemt een ruimte in van 805 m2. Hopelijk betaalt Hans de schade (waarschijnlijk zal dit Martien zijn), want deze absurd mooie villa staat voor een vraagprijs van 2.695.000 euro online. Deze Funda woning is gebouwd in 1999, maar is rond 2018 volledig gerenoveerd, en als de inrichting je smaak is hoef je er dan ook vrijwel niks meer aan te doen.

mancave nederland
Foto via JAro van Meerten

De woning bedraagt 4 badkamers en 2 toiletten verdeeld over 3 verdiepingen. Hier kan Martien Meiland meteen al zijn vrienden uitnodigen, want het huis heeft 5 slaapkamers waar pak ‘m beet zo’n 10 mensen in kunnen verblijven.

Fun fact: in villawijk “Zuidduinen” word je te allen tijden beschermd door een particuliere beveiligingsdienst.

villa noordwijk
Foto via Jaro van Meerten

Het pand heeft letterlijk alles wat een man kan wensen. Van verschillende inloopdouches en -kasten tot een ruim terras, twee garages voor alle auto’s, dakramen, een whirlpool in de badkamer en dat allemaal op loopafstand van het strand.

Check hieronder meer foto’s van Funda.

villa noordwijk luxe Funda
Foto via Jaro van Meerten
luxe villa nederland
Foto via Jaro van Meerten
mancave nederland
Foto via Jaro van Meerten

De foto’s van de woning zijn geschoten door Jaro van Meerten. Check zijn Instagram voor meer interieur en architectuur fotografie.