Martien Meiland gaat op autojacht

Het was weer feest in huize Meiland en dat daarvoor de nodige flessen wijn uit de kast werden getrokken, daar kun je vanuit gaan. Hoe de familie onlangs een ‘verkocht’ bordje in de tuin van hun Hengelose woonboerderij plaatste, was niet snel daarna de Mini One Cabrio van Martien Meiland aan de beurt. En zonder vierwieler kun je jezelf lastig verplaatsen, dus was er vervanging nodig. “Wat goeeeed!” klonk er zonder enige twijfel door de etalage van de autodealer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Hoe menig Nederlander mee kon genieten van de jacht op een geschikte auto, was het wel duidelijk dat hij dit keer voor een wat luxer exemplaar wilde gaan. Hard werken wordt beloond. Kijkcijferkanon Martien liet zijn oog vallen op een snelheidsduiveltje en zal binnenkort de wegen trotseren met zijn Audi A3 Cabrio.

Audi A3 Cabrio

De 59-jarige Martien Meiland kan goed voorbereid de zomer ingaan. De Chateau Meiland ster kreeg het aanbod een nieuwe wagen uit te kiezen en verloor zijn hart aan de Audi A3 Cabrio. De nog maar drie jaar oude bolide is een facelift-model van de derde generatie Audi A3 Cabriolet. Hoewel de specificaties niet helemaal bekend zijn, beschikt de nieuwe auto van Martien over S-line stoelen en een S-line exterieurpakket.

 

Met een open dak en een stuur- en stoelverwarming zal Meiland zijn auto kunnen aanpassen op het warme lentezonnetje of de wat frissere dagen. Het nieuwe racemonster van Martien bereikt binnen 8,9 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur. Als een tweedehandsje betaalde Martien zo’n €30 duizend euro voor zijn Audi A3 Cabrio. Maar de prijs zal voor de realityster geen obstakel zijn geweest, gezien zijn bizarre Meiland salaris per aflevering.

Ben jij benieuwd naar exclusieve wagenparken van andere bekendheden? Lees dan ook over de autoverzameling van topondernemer Michel Perridon.