Martien Meiland verkoopt zijn auto

Martien Meiland heeft officieel afscheid genomen van zijn MINI One Cabrio 1.6, ook wel zijn ‘EX’ genoemd (de titel waaronder hij hem verkoopt), inclusief het nummerbord MAR-10.

Auto Martien Meiland

De MINI heeft waarschijnlijk weinig stilgestaan tussen al die avonturen door van van Nederland naar Frankrijk en terug, maar dan weet je in ieder geval dat ie tegen een stootje kan. Vermoedelijk doet Martien de auto niet weg omdat hij hem niet meer lekker vindt rijden, integendeel. Hij legde in Chateau Meiland namelijk uit “Ik heb wel een rijbewijs, maar waarom zou ik rijden? Ik vind het veel prettiger om ernaast te zitten en gezellig uit het raam te kijken”.

Martien auto

De vraagprijs van het zwarte voertuig is 7.450 euro, de teller staat op 146.731 kilometer. Voor gezellig ‘wijnen, wijnen, wijnen’ is deze auto echt hélemaal gemaakt. Deze MINI cabrio auto uit 2008 is zwart en hij glanst. Al met al, met deze MMM (Martien Meiland MINI) maak jij echt helemaal de blits.

Inclusief meet & greet

Als je nu nog twijfelt, dan trekken we je hier vermoedelijk wel mee over de streep: als jij de gelukkige nieuwe eigenaar wordt van deze chique bak, dan komt Martien ‘m persoonlijk bij je afleveren!

Martien auto

Waarom Martien de bak verkoopt? Geen idee. Misschien is de auto niet meer groot genoeg voor de nieuwe chique Hollywood-villa in Noordwijk die hij net heeft aangeschaft.