Deze boerderij staat te koop op Funda

Heb jij er altijd al gedroomd te leven als de rijkste man op aarde, maar staat je portemonnee het simpelweg niet toe? Geen zorgen. Wij hebben een parel van een landgoed gevonden waar jij je gegarandeerd de koning te rijk zal gaan voelen.

Vraag jij jezelf nu af waar een Funda boerderij, overigens wel één om te knappen, zich nou bevindt? Niet in de middle of nowhere maar gelegen in het buitengebied tussen Bunnik en Zeist, enkele minuten van het bruisende stadsleven vandaan.

Leven in een oase van rust

Ben jij een handige Harry en op zoek naar een project dat inzet en vakmanschap eist gedurende deze lockdown? Dat komt goed uit. Steek dan nu je handen uit de mouwen en tover van de vervallen boerderij Kouwenhoven op landgoed Niënhof, een luxe woonboerderij waar jij na deze vreemde tijden de grootste feesten kan gaan organiseren.

Funda parel: spotgoedkope mega boerderij om op te knappen
Bron: Funda

Misschien ga je binnenkort met pensioen, wil je een woning voor jou en je vrienden of ben je na het leven in de drukke stad wel toe aan een plek waar je tot rust kan komen. In de omgeving van de boerderij bevind je jezelf in een oase van rust, gelegen op een prachtig stukje natuur. Hoe je op het ene moment nog tussen de koeien zal lopen, fiets je binnen tien minuten langs de Kromme Rijn naar de Uithof.

Funda parel: spotgoedkope mega boerderij om op te knappen
Bron van Funda

Wil je zomers heerlijk genieten van het weer op het water, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Haal je sloep uit de opslag en vaar richting de Utrechtse buitengrachten, waar je tijdens de rit kunt genieten van een heerlijk verkoelend biertje.

Funda parel: spotgoedkope mega boerderij om op te knappen
Bron: Funda

235 vierkante meter aan woonruimte in Zeist

Met een woonruimte van 235 vierkante meter en een perceel van maar liefst 1500 vierkante meter kom jij aan ruimte niks tekort. Hoewel er nog wel wat een en andere aan de boerderij uit 1906 moet gebeuren, kun je het volledig naar jouw smaak maken. Hoe je de schuur zou kunnen omtoveren tot een mancave, bestaat er een mogelijkheid de twee losstaande boerderijen, die ieder te koop staan voor een bedrag van €100.000, te renoveren in een woning met een aantal moderne badkamers, slaapkamers en een ruime leefruimte.

Ga naar Funda of bekijk hieronder meer foto’s van het landgoed met de boerderijen en ontwerpen van hoe het eventueel gevisualiseerd zou kunnen worden.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron van Funda
Bron: Funda