1. Lucifer

Het gaat tijdens deze Netflix original om de zoon van de duivel die de hel verlaat om een nachtclub in Los Angeles te gaan runnen en om later de politie te helpen bij het bestrijden van misdaad.

Netflix Originals kijken

Wanneer je de vijf seizoenen van deze serie in één klap wil bingewatchen, ben je in totaal twee dagen en veertien uur bezig.

2. 13 Reasons Why

De intrigerende serie 13 Reasons Why gaat over een groep Amerikaanse tieners die worstelen met vragen rondom de dood van hun klasgenoot.

13 reasons why kijken netflix

Wil je deze serie in zijn geheel bekijken, dan ben je niet veel sneller klaar dan bij Lucifer. De totale afspeelduur van de vier seizoenen is namelijk twee dagen, 13 uur en negenendertig minuten.

3. The Ranch

Ashton Kutcher en Danny Masterson hadden al eerder samengewerkt in That 70’s Show. Maar ook in deze show spelen beide heren een hoofdrol. De serie draait om de leden van de familie Bennet, die samen een veebedrijf draaiende moeten houden.

Netflix Originals kijken

Met 80 afleveringen, verspreid over 8 seizoenen, ben je in totaal 1 dag en 17 uur bezig.

4. Grace and Frankie

De Netflix Original Grace and Frankie gaat over twee oudere vrouwen die bevriend raken met elkaar nadat ze erachter komen dat hun partners een affaire hebben.

grace and frankie Netflix Original

De serie duurt in totaal een dag, veertien uur en tien minuten.

5. Fuller House

In de Netflix Original Full House draait het om Danny Tanner en zijn drie dochters, die hij met behulp van zijn vrienden moet opvoeden. Tijdens de spin-off van de serie volg je opnieuw de familie Tanner en gaat het verhaal verder waar het origineel gestopt was.

grappige serie

Wil jij lekker achterover leunen om deze serie in een keer in zijn geheel te bekijken, dan ben je  een dag, tien uur en vierenvijftig minuten zoet.

6. The Chilling Adventures of Sabrina

Herinner jij je Sabrina, The Teenage Witch nog uit je jeugd? Ze heeft haar comeback op Netflix met The Chilling Adventures of Sabrina. In tegenstelling tot haar jaren ’90 sitcom is deze serie behoorlijk duister.

The chilling adventures of sabrina op netflix

Wees dus gewaarschuwd wanneer je deze tien uur en achtendertig minuten durende serie wil gaan bekijken.

7. Bojack Horseman

Bojack Horseman is een animatieserie die gaat over de mid-life crisis van Bojack, een paard met een menselijke intelligentie. Hij was ooit de ster van de TV-Show Horsin Around en probeert vijfentwintig jaar later weer die roem terug te krijgen, iets wat met zijn turbulente leven niet al te makkelijk is.

Animatieserie op netflix

In totaal ben je met deze serie negen uur en zeventien minuten zoet.

8. Ozark

Ozark is een spannende misdaad serie. Tijdens deze serie volgen we de familie Byrde. Dit gezin komt steeds dieper in de problemen en worden gedwongen Chicago te ontvluchten, nadat ze een boze drugskartel achter zich aan krijgen. Maar in de Ozarks komt het gezin erachter dat ze daar ook niet echt veilig zijn.

Ozark seizoen 4

Om de drie seizoenen van Ozark te checken, ben je in totaal een dag, zes uur en achttien minuten bezig. Vervolgens kan je wachten op de release datum van Ozark seizoen 4.

9. La Casa de Papel

La Casa de Papel, de populairste Spaanstalige Netflix Original die de streaming service te bieden heeft. De serie wordt onder andere geroemd om de goed uitgewerkte karakters die de show rijk is en is dan ook een regelrechte hit.

hoe lang duurt la casa de papel

Dit jaar komt het laatste seizoen uit, maar mocht je nog aan de serie moeten beginnen dan gaat het jou een dag en vijf uur en drieënvijftig minuten kosten om op tijd klaar te zijn voor La Casa de Papel seizoen 5.

10. Dark

Dit is een Duitse science-fictionserie. Het verhaal speelt zich af in het plaatsje Winden. Nadat hier een kind spoorloos verdwijnt voelt hoofdpersoon Jonas  zich schuldig en besluit hij op zoek te gaan naar het kind.

dark Netflix Original serie

Vanaf dat moment wordt het verhaal steeds mysterieuzer en complexer. De serie duurt een dag en negen minuten.