Hebben de Meilandjes hun luxe woonboerderij verkocht?

De familie Meiland viert feest en dat daar de nodige flessen wijn voor open zijn getrokken zal ons niets verbazen. De Meilandjes lieten onlangs weten dat de luxe woonboerderij gelegen in de Achterhoek zo goed als zeker verkocht is. En dat het geluk af te lezen is op de gezichten van Martien en Erica dat blijft niet onopgemerkt, nadat ze het afgelopen weekend poseerden op Instagram voor een bordje met daarop ‘verkocht onder voorbehoud’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Dit betekent dat er een voorlopig koopcontract is getekend, maar dat het huis nog niet definitief van de markt is. De familie zal waarschijnlijk nog een aantal voorwaarden in het contract moeten afronden. Welke dat zijn, is op het moment niet duidelijk. Hoeveel ze voor het huis zouden hebben gekregen houdt de familie liever ook nog onder de radar. Wel kunnen we voorspellen dat na het zien van het prijskaartje je mond even open zal openvallen.

‘Wij zijn druk opzoek naar een nieuw stulpje’

Wij zijn blij een brede glimlach op het gezicht van Martien en Erica te mogen zien. Na een stressvolle periode waarbij de familie gedwongen werd de woonboerderij in Hengelo te verlaten vanwege problemen met het bestemmingsplan dat de gemeente Bronckhorst voor de woning had opgesteld, kunnen de Meilandjes nu met een gerust hart ademhalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Dat de familie op het moment druk op zoek is naar een nieuwe woning liet Erica onlangs weten en dat de media hier maar al te graag bij betrokken wil zijn, daar kunnen we natuurlijk vanuit gaan. Van geruchten een luxe woonboerderij in Noordwijk van bijna drie miljoen op het oog te hebben, laten de Meilandjes weten nog geen definitief stekje te hebben gevonden.

Dochter Maxime verlaat het nest en spreid haar vleugels

Na jarenlang te hebben gewoond bij vader en moeder en te hebben meegeholpen aan het opknappen van het chateau in Frankrijk zal het voor Martien en Erica wel even wennen zijn dat dochter Maxime niet meer mee zal gaan verhuizen. De 25-jarige blondine is tot over haar oren verliefd geworden op Leroy en heeft sinds kort een moderne 2-onder-1 kap woning gekocht in Noordwijk. Ze verlaat het ouderlijke nest en spreidt haar vleugels om een nieuwe start te maken met haar grote liefde en dochtertje Claire.

Benieuwd naar de onder voorbehoud verkochte woonboerderij van de Meilandjes? Bekijk de foto’s hieronder:

De Meilandjes hebben hun luxe woonboerderij verkocht

De Meilandjes hebben hun luxe woonboerderij verkocht

De Meilandjes hebben hun luxe woonboerderij verkocht

De Meilandjes hebben hun luxe woonboerderij verkocht

De Meilandjes hebben hun luxe woonboerderij verkocht