Nadat onlangs bekend werd dat de Meilandjes hun huidige woning in het Gelderse Hengelo moeten verlaten, hebben ze niet stilgezeten. De familie Meiland is momenteel druk zoekende naar een nieuw huis en hebben hun oog al laten vallen op een prachtige woonboerderij met een prijskaartje waar je mond van openvalt.

De Meilandjes verlaten het Gelderse Hengelo

Eerder liet het gezin weten pas over een paar maanden op zoek te gaan naar een nieuwe woning, maar dat is vervroegd, aldus de reality sterren. Erica Meiland liet weten dat de familie niet langer in hun huidige woning in Hengelo kan blijven.

Familie Meiland Martien
Foto via Instagram Martien Meiland

Er waren wat problemen ontstaan met het bestemmingsplan dat de gemeente Bronckhorst voor hun boerderij had. Nu de familie weet dat ze moeten vetrekken, willen ze zo snel mogelijk naar de omgeving van Noordwijk, waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

Het zal wel even wennen worden voor Martien en Erica, omdat dochter Maxime dit keer niet meer mee zal verhuizen. Zij liet weten het ouderlijke huis te verlaten en samen te gaan wonen met haar vriend Leroy.

Deze luxe woonboerderij in Leiderdorp staat te koop op Funda

Nu de familie Meiland hun oog heeft laten vallen op een miljoenen woonboerderij in Leiderdorp, willen ze zo snel mogelijk vertrekken uit Hengelo en wij geven ze groot gelijk.

Dit luxe optrekje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 543 vierkante meter en telt in totaal 22 kamers, waaronder elf slaapkamers en vijf badkamers, verdeeld over vijf verdiepingen. Wat natuurlijk niet kan ontbreken is de gigantische wijnkelder, waar de familie lekker kan gaan wijnen.

De familie Meiland oog laten vallen op miljoenen woonboerderij

Willen de Meilandjes nog een Bed and Breakfast beginnen, dan is dit geen enkel probleem. Het terrein is helemaal naar de zin van de Meilandjes door de verschillende luxe verblijven op het grote terrein.

Naast de vele kamers beschikt het huis ook over een wellness ruimte met jacuzzi en sauna. Woon je in de buurt van Leiderdorp, dan zal je de familie zomaar zomers kunnen tegenkomen op het water. De miljoenen boerderij is namelijk gelegen aan het vaarwater. Wat een luxe zeg.

Vraag je jezelf nu af wat voor prijskaartje er aan dit woonparadijsje hangt? De vraagprijs van de woning is 2.750.000 euro. Het moet geen probleem zijn voor de familie Meiland deze woonboerderij te kopen aangezien ze een flink bedrag per afleveringen vangen.

Check hieronder meer foto’s van de luxe woonboerderij in Leiderdorp (Funda):

De familie Meiland oog laten vallen op miljoenen woonboerderij

De familie Meiland oog laten vallen op miljoenen woonboerderij