Maxime Meiland is bekend van SBS 6

Maxime Meiland is nog maar 25 jaar oud en is nu al nationaal bekend. De reden daarvan is haar aanwezigheid in het programma Chateau Meiland. Samen met haar gezin verhuisde ze naar Frankrijk, om daar een Bed & Breakfast te beginnen. Daarvoor kochten ze een Chateau dat nog helemaal opgeknapt moest worden.

De tv-makers van SBS 6 leek het een leuk idee om daar een cameraploeg bij te zetten om te laten zien hoe het opknappen eraan toe zou gaan. Inmiddels is het kasteel helemaal opgeknapt en hebben ze het kasteel in de verkoop gezet. Het gezin wilde namelijk weer graag terug naar Nederland.

woonkamer maxime meiland

Maxime Meiland woont samen met cameraman Leroy

Inmiddels zijn ze al een paar maanden terug in Nederland en is Maxime gelijk op zoek gegaan naar een geschikte woning. Niet voor haar alleen, maar ze zocht een woning waar ze samen kon gaan wonen met Leroy Molkenboer. De twee ontmoette elkaar tijdens opnames van Chateau Meiland. Leroy was namelijk cameraman bij Radio 538 en filmde regelmatig voor het gezin.

De twee zoeken nog steeds naar een woning, maar wonen ondertussen gewoon lekker in het appartement van Leroy in Hoofddorp. Het driekamerappartement is maar voor tijdelijk, de woning is zelfs al onder voorbehoud verkocht. Ze hebben momenteel een woonoppervlakte van 90 vierkante meter.

badkamer maxime meiland badkamer maxime meiland

De vraagprijs van het appartement

Leroy kocht het appartement in 2016, toen betaalde hij 162.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 196.950 euro. Inmiddels is het appartement heel veel meer waard geworden. Leroy wil namelijk voor het appartement 325.000 euro vangen. Dat is een winst van 128.000 euro in nog geen 5 jaar. Natuurlijk blijven de twee tortelduifjes nog even in de woning wonen totdat ze een nieuw huisje hebben gevonden. Ze zijn op zoek naar een huis in Noordwijk of Noordwijkerhout. Of ze inmiddels al in onderhandelingen zijn, is niet duidelijk.