De actrice Ana de Armas

De 32-jarige actrice Ana de Armas is geen onbekende in de filmwereld. Ze speelde regelmatig een hoofdrol én verschillende bijrollen en won met haar werk als actrice zelfs een Golden Globe. De actrice is vooral erg bekend geworden door haar rol in de misdaadkomedie Knives Out. In die film konden we haar charmes en mooie uiterlijk al bewonderen.

In 2020 kreeg ze een relatie met Ben Affleck, een 16 jaar oudere collega. Helaas is daar voor de twee nu een einde aan gekomen: ze wil niet meer bij hem wonen en ze gaan uit elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Ben Affleck en Ana de Armas

De twee leerden elkaar kennen in 2019, tijdens de opnames van een nieuwe film. Ze moesten met elkaar acteren en werden op slag verliefd. Ze begonnen te daten en brachten veel tijd met elkaar door. Vanaf maart vorig jaar kondigden de twee aan dat ze een relatie hadden. Ze gingen samenwonen in Los Angeles, waar de kinderen van Ben Affleck ook verblijven.

Maar volgens het magazine People wil Ana de Armas niet meer bij haar partner wonen. De twee zijn nog geen jaar bij elkaar geweest en gaan nu alweer uit elkaar. Overigens is dit niet de eerste relatie voor de twee die stuk loopt. Ana de Armas was van 2011 tot 2013 getrouwd met Marc Clotet. Affleck zat ruim 10 jaar in een huwelijk met Jennifer Garner.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Ze speelt de Bond-girl in de nieuwe James Bond film: No Time To Die

Ana en de makers van de nieuwe James Bond film hebben al aangekondigd dat de Armas een grote rol gaat spelen in de nieuwe film. We kunnen binnenkort wéér van haar genieten. De film is helaas nog een paar maanden uitgesteld, maar zal in april 2021 in première gaan. Mocht de situatie minder goed worden, dan is de kans groot dat we nog langer dan april moeten wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)


Ben jij benieuwd welke vrouwen nog meer in een 007-film gespeeld hebben? Check dan de knapste Bond-girls.