Verlaat Maxime Meiland het ouderlijk huis?

Dat 25-jarige Maxim Meiland het ouderlijk huis zou gaan verlaten, was al enige tijd bekend. De maatschappelijk betrokken Meiland-dochter woonde nog niet lang geleden met dochtertje Claire en de familie op de woonboerderij in Hengelo, maar besloot na de problemen met de gemeente te verhuizen uit Hengelo en aan een nieuw avontuur te beginnen met haar vriend Leroy.

maxim meiland woning noordwijk

Maxime Meiland en haar vriend verlaten binnenkort het appartement van Leroy en zullen onder de pannen van deze stijlvolle woning te vinden zijn.

De luxe woning in Noordwijk is hypermodern

Het is misschien niet de allergrootste villa van Noordwijk, maar dat is ook zeker niet nodig voor het drietal. Met ruim 139 vierkante meter hebben Maxime en haar vriend hun oog laten vallen op de sfeervolle 2-onder-1 kap woning in het centrum van Noordwijk. De woning is compleet gemoderniseerd waardoor een grote verbouwing vrijwel niet nodig is.

woning noordwijk maxime meiland

Nu we weten dat maxime en prachtige Range Rover bezit, moet er natuurlijk ook genoeg plek zijn om deze grote bak te parkeren. Voor Maxime geen zorgen. De woning beschikt over een ruime garage met een extra parkeerplek op eigen terrein.

Komen er vriendinnetjes spelen van Claire of willen de twee vrienden of familie uitnodigen, dan is daar genoeg ruime voor. De 2-onder1 kap heeft een uitbouw op de begane grond, een moderne koken om tijdens de feestdagen je lekker uit te sloven, 3 ruime slaapkamers, een inloopkast, 2 fraaie badkamers en een compleet nieuwe dakkapel.

stijlvolle woning noordwijk

Willen ze zomers genieten van het zonnetje onder genot van een drankje, dan kunnen ze zo achterom de heerlijke tuin in lopen. Met een ideale ligging bij het strand, de duinen, de scholen en sportactiviteiten is alles gemakkelijk te bereiken.

woning maxime meiland

Zijn de kroegen en restaurant weer open? Dan kunnen Maxime en haar vriend Leroy binnen no-time aan hun favoriete drankje in hun lievelingsrestaurant zitten. De horeca bevindt zich namelijk om de hoek. Wat lekker.

Hoeveel hebben ze betaald voor de woning?

Vraag je jezelf nu af wat de twee voor de luxe 2-onder-1 kap woning hebben betaald in het Zuid-Hollandse Noordwijk? Het bedrag waarvoor de tortelduifjes de woning hebben gekocht is maar liefst 729.000 euro. De twee kijken er naar uit een nieuwe start te maken en samen hopelijk nog lang en gelukkig te leven.

stijkvolle woning maxime meiland

stijkvolle woning noordwijk

stijlvolle woning noordwijk

woning maxime meiland

huis maxime meiland