Vader Petr won zelfs een Grand Slam, de Australian Open in 1998 en was toen de nummer 2 van de wereld. Hun ouders komen uit Tsjechiรซ, maar zijn uiteindelijk geรซmigreerd naar Amerika. Daar hebben ze een heel sportieve kroost op de planeet gezet. Hun zoon Sebastian speelt namelijk ook professioneel tennis en verloor bijvoorbeeld vorig jaar tegen Rafael Nadal.

Nelly en Jessica Korda zijn succesvolle golfsters

Jessica Korda is de oudste van de twee en golft al professioneel sinds 2011. In de jaren daarvoor was ze echter al flink aan de weg aan het timmeren als amateur. Zo werd ze tweede in het landelijke U.S. Women’s Amateur toernooi. Vanwege haar dubbele nationaliteit kwam ze ook uit voor Tsjechiรซ in 2006, maar in 2010 maakte ze de switch naar het vertegenwoordigen van Amerika. Dat Korda een pittige tante is blijkt wel uit het feit dat ze tijdens een toernooi in 2013 witheet werd op haar caddy Jason Gilroyed. Na een aantal woordenwisselingen riep ze toen haar vriend en professioneel golfer Johnny DelPrete erbij. De rest van het toernooi maakte ze af met hem aan haar zijde.

Nelly Korda is wat later begonnen omdat ze een stuk jonger is. De jongedame heeft al meerdere toernooien gewonnen. Extra bijzonder was het toen ze de Australian Open won in 2019. Ze trad zo in de voetsporen van haar zus die won in 2012, haar vader die de Australian Open won in 1998 en ook nog haar broer die de Australian Open voor junioren heeft gewonnen in het tennis.

De knappe sportvrouwen telen de show op de golfbaan รฉn Instagram

Naast hun sportieve successen zijn ze ook qua uiterlijk vertoon erg lekker op dreef. Dat valt wel te zien aan onderstaande foto’s namelijk;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nelly (@nellykorda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nelly (@nellykorda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristie Kerr (@cristiekerr)